Χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία τρυφερή φωτό αγκαλιά με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή

October 4, 2024

Χαρές για την Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μία τρυφερή φωτό αγκαλιά με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μια υπέροχη βραδιά την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, κάνοντας μια εξαίρεση από το πρωινό της πρόγραμμα προκειμένου να στηρίξει τον σύντροφό της.

Κατερίνα Καινούργιου: Μια Ρομαντική Εξόρμηση για την Υποστήριξη του Συντρόφου της

Παρά το απαιτητικό της ξύπνημα για τις ανάγκες της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τα εγκαίνια του καταστήματος του Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος εγκαινίασε τη νέα σεζόν.

Στο πλευρό της βρισκόταν και η παρέα της, προσθέτοντας χαρά στη σημαντική αυτή στιγμή. Η Κατερίνα διανύει μια όμορφη και ήρεμη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αισθανόμενη ελεύθερη να εκφράσει την αγάπη της δημόσια. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές, και η σχέση τους φαίνεται να έχει θετική προοπτική για το μέλλον.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Κατερίνα Καινούργιου: «Το μεγαλύτερο αγγούρι της Ελληνικής τηλεόρασης»

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια αυτοκριτική δήλωση, συγκρίνοντας την κίνησή της και τη στάση του σώματός της με… αγγούρι.

Αυτοσαρκασμός και Χιούμορ: Η Κατερίνα Καινούργιου Αποκαλύπτει την Άχαρη Κίνησή της

Η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Katerina», έκανε αυτήν την αναφορά για τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας έναν ιδιαίτερο τρόπο αυτοσαρκασμού.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Κουντάρας της επεσήμανε ότι το περπάτημά της παραπέμπει σε εκείνο ενός πουλιού, σχολιάζοντας με χιούμορ τον τρόπο που κινήθηκε κατά τη διάρκεια ενός χορού. Η Κατερίνα, ανταποκρινόμενη στο σχόλιο, χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη παρομοίωση με το αγγούρι για να περιγράψει τον εαυτό της, δημιουργώντας έτσι μια ανάλαφρη και αστεία ατμόσφαιρα στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχεις αποκτήσει κίνηση πουλιού!»

Ανταποκρινόμενη στα σχόλια του συναδέλφου της, η Κατερίνα Καινούργιου φάνηκε να μην συμμερίζεται την άποψή του και, με έναν τόνο αυτοσαρκασμού, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι διαθέτει το πιο άχαρο περπάτημα στην ελληνική τηλεόραση. Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε έκπληξη στους υπόλοιπους συμμετέχοντες του πάνελ, οι οποίοι δεν περίμεναν μια τόσο ειλικρινή και χιουμοριστική αναφορά από την παρουσιάστρια.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Τι λες παιδί μου; Έχω το πιο άχαρο περπάτημα της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης! Έχω το πιο άχαρο περπάτημα, το πιο άχαρο, δεν έχω καθόλου ρυθμό. Μπαίνεις σε ένα χώρο και γελούν με τον τρόπο που κινούμαι». τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: