17.000 Likes σε 8 ώρες: Χαμός κάτω απ’τη 1η φώτο της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου – Οι 2 λέξεις που έγραψε

October 4, 2024

17.000 Likes σε 8 ώρες: Χαμός κάτω απ’τη 1η φώτο της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου – Οι 2 λέξεις που έγραψε


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη, γνωστή παρουσιάστρια και δημόσιο πρόσωπο, διατηρεί μια σταθερή στάση σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής των παιδιών της. Για τον λόγο αυτό, αποφεύγει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή τους ή να δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή η πρακτική ισχύει ιδιαίτερα για τις κόρες της, στις οποίες επιθυμεί να παρέχει έναν χώρο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια Τρυφερή Στιγμή της Ελένης Μενεγάκη με την Κόρη της, Βαλέρια

Ωστόσο, η κατάσταση είναι διαφορετική όσον αφορά τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος, μεγαλώνοντας, έχει εκφράσει ότι δεν τον ενοχλεί η δημοσιότητα. Συχνά έχει παραστεί σε επίσημες εκδηλώσεις συνοδεύοντας τη μητέρα του, και οι κοινές τους φωτογραφίες, ιδίως από τις διακοπές τους στα Άχλα της Τήνου, είναι αρκετές.

Η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες της, Λάουρα, η οποία είναι 19 ετών σήμερα, έχει δηλώσει δημοσίως την επιθυμία της να παραμείνει μακριά από τα φώτα και να αποφευχθεί η φωτογράφηση από παπαράτσι. Ένα γεγονός που οι φωτογράφοι σέβονται.

Σήμερα, ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε μια σπάνια και τρυφερή στιγμή με την 16χρονη κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο τους απεικονίζονται να ποζάρουν στο σπίτι τους στα Μελίσσια. Η παρουσιάστρια συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Μελένια Παρασκευή», αποτυπώνοντας την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα της στιγμής.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Στιγμές Μητρότητας: Η Βαλέρια Λάτσιου Βόλτα με τη Μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη, Στο Κέντρο της Αθήνας

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην πρωτεύουσα μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι, καθώς οι δύο μικρότερες κόρες της, Βαλέρια Λάτσιου και Μαρίνα Παντζοπούλου, ξεκίνησαν τη σχολική τους χρονιά. Σε μια πρόσφατη έξοδό τους, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε την παρουσιάστρια με την 16χρονη κόρη της, Βαλέρια, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν με casual ντύσιμο, απολαμβάνοντας τις αγορές τους σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων. Και οι δύο φορούσαν μαύρα T-shirt, με τη δημοφιλή παρουσιάστρια να το συνδυάζει με τζιν παντελόνι, ενώ η Βαλέρια επέλεξε μια φαρδιά, ανοιχτόχρωμη παντελόνα.

Η 16χρονη Βαλέρια έχει ξεπεράσει τη μητέρα της σε ύψος και φέρει μια εντυπωσιακή μελαχρινή εμφάνιση. Εντυπωσιακά λεπτή και γυμνασμένη, η Βαλέρια διαθέτει μια εκπληκτική ομοιότητα με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στους περαστικούς, οι οποίοι την παρατηρούσαν με θαυμασμό.

Πρόσφατα, η Βαλέρια είχε τραβήξει τα βλέμματα και κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος τένις στην Κηφισιά, επιβεβαιώνοντας την εντυπωσιακή της παρουσία. Η ομοιότητά της με την μητέρα της είναι πιο έντονη σε σχέση με τα υπόλοιπα αδέλφια της, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη γοητεία στη σχέση τους.

Η Μενεγάκη προκάλεσε… μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας: Έτσι όπως βγήκε σταματούσαν τα αμάξια να την χαζέψουν

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία φέτος έχει αποφασίσει να μην συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, απολαμβάνει την ηρεμία και τον χρόνο με την οικογένειά της. Με την ολοκλήρωση της περσινής τηλεοπτικής σεζόν και της συνεργασίας της με το Mega, ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει σε καθημερινή εκπομπή. Ωστόσο, οι φήμες τη θέλουν να εξετάζει την πιθανότητα ενός εβδομαδιαίου show, αν και η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις προθέσεις της.

Ελένη Μενεγάκη: Ανανεωμένη και ευδιάθετη στο κέντρο της Αθήνας

Αφού πέρασε ένα χαλαρό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, η Ελένη Μενεγάκη έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Πρόσφατα, την εντόπισαν στο κέντρο της πρωτεύουσας να απολαμβάνει τις βόλτες και τα ψώνια της. Σε αυτή τη δημόσια εμφάνισή της, η παρουσιάστρια ήταν χαμογελαστή και ντυμένη στα μαύρα, ενώ δεν δίστασε να χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο στους φωτογράφους.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη βόλτα της Ελένης Μενεγάκη

Φωτογραφίες: NDP


Πηγή

Διαβάστε επίσης: