Τραγικό περιστατικό σε σχολείο: Η Δασκάλα τον έβαλε τιμωρία και ο Μαθητής έμεινε παράλυτος

October 5, 2024

Τραγικό περιστατικό σε σχολείο: Η Δασκάλα τον έβαλε τιμωρία και ο Μαθητής έμεινε παράλυτος


Διαφ.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όταν μια δασκάλα ανάγκασε έναν μαθητή της, ηλικίας 13 ετών σε 1000 καθίσματα με το παιδί πλέον να κινδυνεύει να μην περπατήσει ποτέ ξανά.

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Κίνας, όταν μία δασκάλα αποφάσισε να αναγκάσει έναν 13χρονο μαθητή να κάνει 1000 καθίσματα με αποτέλεσμα να πάθει ραβδομυόλυση και να κινδυνεύει να μείνει ανάπηρο.

Σοκαριστικό περισταστικό σε σχολείο της Κίνας – Δασκάλα βασάνισε μαθητή της που κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος

Ο 13χρονος διαγνώστηκε με ραβδομυόλυση -με τη μητέρα του να καταγγέλλει σωματική κακοποίηση του παιδιού της.

Ένας 13χρονος από την Κίνα είναι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μην περπατήσει ξανά, επειδή η δασκάλα του τον ανάγκασε για τιμωρία να κάνει 1.000 καθίσματα.

Ο 13χρονος διαγνώστηκε με ραβδομυόλυση -με τη μητέρα του να καταγγέλλει σωματική κακοποίηση του παιδιού της. Όλα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, όταν το αγόρι είχε εγγραφεί σε μια 7ήμερη κατασκήνωση. Όλα ήταν μια χαρά μέχρι την ημέρα της αποφοίτησης, όταν οι γονείς είδαν σε φωτογραφίες πως ο γιος τους φαινόταν αρκετά καταβεβλημένος.

Ο πατέρας του παρατήρησε ότι το ένα πόδι του αγοριού φαινόταν κουτσό, αλλά όταν ρώτησαν τους διοργανωτές της κατασκήνωσης, εκείνοι απάντησαν πως δεν είχε συμβεί τίποτα. Μόνο όταν πήγαν να τον πάρουν συνειδητοποίησαν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Το 13χρονο αγόρι τους περίμενε πάνω σε ένα σκαμνί, επειδή με δυσκολία μπορούσε να σταθεί όρθιο.

Οι δύο γονείς έμαθαν, σύμφωνα με το odditycentral, από τον γιο τους ότι πριν από την αποφοίτηση ένας από τους καθηγητές τον έπιασε να μιλά με άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια μιας άσκησης και τον διέταξε να κάνει 1.000 καθίσματα ως τιμωρία. Αφού έφτασε τα 200 καθίσματα, κατέρρευσε στο έδαφος από μυϊκό πόνο, αλλά αντί να τον βοηθήσει, ο δάσκαλος τον κλώτσησε και τον άφησε να σέρνεται στο πάτωμα από τον πόνο. Τον βοήθησαν να σηκωθεί από το έδαφος και να καθίσει σε ένα σκαμνί μόνο όταν άρχισε η τελετή αποφοίτησης, και μόνο επειδή είχαν αρχίσει να καταφθάνουν οι γονείς.

Τις επόμενες ημέρες ο 13χρονος έλεγε ότι πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ούτε καν να κοιμηθεί τη νύχτα, οπότε οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ραβδομυόλυση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: