Τα προστατεύει κάτι ανώτερο: Tα 2 τυχερά ζώδια που έχουν φύλακα άγγελο, δεν τα αγγίζει τίποτα αυτό τον Οκτώβρη

October 5, 2024

Τα προστατεύει κάτι ανώτερο: Tα 2 τυχερά ζώδια που έχουν φύλακα άγγελο, δεν τα αγγίζει τίποτα αυτό τον Οκτώβρη


Διαφ.

Αγαπητοί λάτρεις της αστρολογίας, προετοιμαστείτε να μάθετε ποια ζώδια είναι οι «εκλεκτοί» του σύμπαντος. Σύμφωνα με τους αστρολόγους«, υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια που δεν είναι απλώς τυχερά, αλλά έχουν το σύμπαν να τα προστατεύει. Είναι σαν να έχουν μια αόρατη ασπίδα γύρω τους, που κανένας δεν μπορεί εύκολα να διαπεράσει.

Αυτά τα ζώδια έχουν ως συμμάχους τους ισχυρούς πλανήτες που λειτουργούν ως «φύλακες-άγγελοι», εξασφαλίζοντάς τους μια σχεδόν υπερφυσική προστασία. Και αυτή η προστασία είναι τόσο ισχυρή, που όσοι προσπαθήσουν να τους βλάψουν ή να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο τους, θα πρέπει να «αντιμετωπίσουν» τις «συνέπειες» που θα επιβάλουν αυτοί οι παντοδύναμοι πλανήτες.

Τα Δύο Ζώδια που Έχουν τον Φύλακα Άγγελο του Σύμπαντος

Τα τυχερά ζώδια του φετινού χειμώνα

Σκορπιός: Προστατεύεται από τον Πλούτωνα

Ο Σκορπιός είναι το πρώτο ζώδιο που απολαμβάνει την πανίσχυρη προστασία του σύμπαντος. Και αυτό οφείλεται στον κυβερνήτη του, τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας, αν και γνωστός για την ένταση και τη σκοτεινή του φύση, είναι εκείνος που στέκεται πάντα στο πλευρό του Σκορπιού. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν πλανήτη που δεν «συγχωρεί» και δεν «ξεχνά». Όταν οι καταστάσεις δυσκολεύουν, ο Πλούτωνας αναλαμβάνει δράση για να προστατεύσει το ζώδιο που κυβερνά.

Ακόμη και στις περιπτώσεις που ο Σκορπιός επιλέξει να μην πάρει εκδίκηση, ο Πλούτωνας δεν θα μείνει άπραγος. Μπορεί να αργεί, αλλά όταν αποφασίσει να χτυπήσει, το κάνει με τρόπο που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια. Όποιος τολμήσει να βλάψει τον Σκορπιό, θα νιώσει την οργή του Πλούτωνα να ξεσπά, καθαρίζοντας για χάρη του.

Αν ο Σκορπιός αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, έχοντας το δίκιο με το μέρος του, τότε ο Πλούτωνας γίνεται το «βαρύ πυροβολικό» του. Είναι σαν να διαθέτει ένα αόρατο, πανίσχυρο όπλο, έτοιμο να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και να του δώσει τη νίκη.

Αιγόκερως: Ο Κρόνος ως Φύλακας-Άγγελος

Το δεύτερο ζώδιο που προστατεύεται από το σύμπαν είναι ο Αιγόκερως, ο οποίος έχει τον Κρόνο ως φύλακα-άγγελο. Ο Κρόνος είναι γνωστός για τη σοφία, την αυστηρότητα και τη δικαιοσύνη που φέρνει σε κάθε κατάσταση. Είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερου και διασφαλίζει ότι το ζώδιο αυτό θα έχει πάντα την υποστήριξή του, ειδικά όταν το δίκιο είναι με το μέρος του.

Σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, ο Κρόνος δεν χτυπάει αμέσως. Αργεί, αλλά η εκδίκηση που θα επιφέρει είναι βέβαιη και ανελέητη. Αν κάποιος τολμήσει να αδικήσει τον Αιγόκερω, ο Κρόνος θα φέρει τη δικαιοσύνη με σκληρά μαθήματα και τιμωρίες. Είναι το είδος του πλανήτη που θα «διορθώσει» τα πράγματα με τρόπο που θα μείνει αξέχαστος σε όσους τόλμησαν να βλάψουν το προστατευόμενό του.

Ο Κρόνος δεν είναι απλώς ένας πλανήτης, αλλά ένα είδος «φύλακα» που στέκεται δίπλα στον Αιγόκερω. Εξασφαλίζει ότι το ζώδιο αυτό θα αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και δυσκολία με θάρρος, και ό,τι κακό του συμβεί θα γυρίσει πίσω στον αποστολέα του με πολλαπλάσια δύναμη.

Λεφτά με τη σέσουλα για αυτά τα ζώδια: Οι τυχεροί που αλλάζει η ζωή τους το 2025 και θα βγάλουν πολλά χρήματα

Tα 3 υπερτυχερά ζώδια του επόμενου έτους

Οι λάτρεις της αστρολογίας συχνά αναζητούν απαντήσεις στα αστέρια, και το 2025 φαίνεται να υπόσχεται ιδιαίτερη εύνοια για μερικά ζώδια.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικές επιτυχίες, για ρομαντικές κατακτήσεις ή για προσωπική εξέλιξη, ορισμένα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε τα τρία ζώδια που προβλέπεται να είναι τα πιο ευνοημένα μέσα στο 2025.

Τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους το 2025

Ταύρος

Ταύροι, ετοιμαστείτε για μια μεταμορφωτική χρονιά. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, ο Ταύρος θα δει σημαντική ανάπτυξη τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα κινείται στο ζώδιό σας, φέρνοντας αφθονία και ευημερία.

Οι ευκαιρίες στην καριέρα θα πολλαπλασιαστούν και η σκληρή δουλειά θα αποδώσει τελικά καρπούς. Στον προσωπικό τομέα, οι σχέσεις θα εμβαθύνουν και οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν την αδελφή ψυχή τους. Τα οικονομικά κέρδη και η σταθερότητα θα είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα σημεία, κάνοντας το 2025 μια χρονιά που θα θυμάστε.

Λέων

Λέοντες, το φυσικό σας χάρισμα και οι ηγετικές σας ικανότητες θα ενισχυθούν το 2025. Ο Ήλιος, ο κυρίαρχος πλανήτης σας, θα λάμψει έντονα στις προσπάθειές σας, φέρνοντας επιτυχία και αναγνώριση. Φέτος, θα βρείτε νέες ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας, είτε στην καριέρα σας είτε στα προσωπικά σας σχέδια.

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, με νέες φιλίες και πιθανές ρομαντικές σχέσεις να ανθίζουν. Οι Λέοντες σε δημιουργικούς τομείς θα επωφεληθούν ιδιαίτερα, καθώς η έμπνευση και οι ευκαιρίες για καλλιτεχνική έκφραση είναι άφθονες. Τα οικονομικά κέρδη και η εξέλιξη της καριέρας σας θα κάνουν αυτή τη χρονιά μια αστρική χρονιά για εσάς.

Σκορπιός

Σκορπιέ, το 2025 θα είναι μια χρονιά μετασχηματισμού και ενδυνάμωσης. Με τον Πλούτωνα, τον κυρίαρχο πλανήτη σας, να επηρεάζει βαθιές αλλαγές, θα νιώσετε ένα κύμα κινήτρων για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Αυτή είναι μια χρονιά για προσωπική ανάπτυξη και τέλος σε συνήθειες που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Επαγγελματικά, θα βιώσετε πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Οι σχέσεις θα δουν επίσης θετικές αλλαγές, με τη δημιουργία βαθύτερων δεσμών. Οικονομικά, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα κέρδη, που θα σας επιτρέψουν να επενδύσετε στο μέλλον σας με αυτοπεποίθηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: