Κλαίει ο ουρανός, νεκρός Έλληνας πρωταθλητής: Όλοι ντυμένοι στα μαύρα για τον Ιωακείμ – Ήταν πατέρας 2 παιδιών

October 6, 2024

Κλαίει ο ουρανός, νεκρός Έλληνας πρωταθλητής: Όλοι ντυμένοι στα μαύρα για τον Ιωακείμ – Ήταν πατέρας 2 παιδιών


Διαφ.

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, καθώς ο Ιωακείμ Σκόνρδας έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, καθώς ο Ιωακείμ Σκόνρδας έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Ιωακείμ Σκόνδρας ήταν πρωταθλητής αλεξιπτώτου πλαγιάς με σημαντική συνεισφορά στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα, ενώ είχε και δύο παιδιά, τα οποία άφησε πίσω του μετά το θάνατό του.

Μεγάλη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Ιωακείμ Σκόνδρας – Το σπουδαίο έργο σε κάθε επίπεδο

Θρήνος για τον πρωταθλητή: Ο Ιωακείμ Σκόνδρας έφυγε από τη ζωή και η τοπική κοινωνία του Αγρινίου ντύνεται στα μαύρα. Αύριο, θα τελεστεί η κηδεία του, και όλοι αποχαιρετούν τον πατέρα δύο παιδιών που έφυγε τόσο πρόωρα. Ο Ιωακείμ, γνωστός πρωταθλητής Ελλάδος στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, υπήρξε μια εξέχουσα προσωπικότητα, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινότητά του.

Ο θάνατος του Ιωακείμ Σκόνδρα, πρωταθλητή αλεξιπτώτου πλαγιάς, προκάλεσε βαθιά θλίψη στο Αγρίνιο. Ο 57χρονος έχασε τη μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον άνθρωπο που ήταν γνωστός και αγαπητός για την προσφορά του, τόσο ως αθλητής όσο και ως ενεργός πολίτης.

Ο Σκόνδρας είχε χαρίσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα μέσα από το άθλημα του αλεξιπτώτου πλαγιάς. Ως πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος, είχε ξεχωρίσει για τις ικανότητές του, ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός της εθνικής ομάδας, εμπνέοντας τόσο τους συναθλητές του όσο και τους νέους αθλητές.

Η οικογένεια και οι φίλοι αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους

Εκτός από την αθλητική του καριέρα, ο Ιωακείμ ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός γιου και μιας κόρης. Η απώλειά του συγκλόνισε την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινότητα, που τον εκτιμούσε για το ήθος και τη συμμετοχή του στα κοινά. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για την κοινωνία και πάντα πρόθυμος να συνεισφέρει.

Η ανάρτηση του αδερφού του στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε συγκίνηση: «Καλό ταξίδι εκεί ψηλά που ήξερες να πετάς», έγραψε, αναφέροντας τον ουρανό που τόσο αγαπούσε ο Ιωακείμ ως αθλητής του αλεξιπτώτου.

Η κηδεία του Ιωακείμ Σκόνδρα

Η κηδεία του Ιωακείμ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέο), με τη σορό του να βρίσκεται στο ναό από τις 15:30. Η τοπική κοινωνία αναμένεται να δώσει βροντερό “παρών” για να αποχαιρετήσει έναν σπουδαίο άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι του στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όλων όσων τον γνώριζαν.

Η θλίψη είναι μεγάλη, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή, τόσο μέσα από τις αθλητικές του διακρίσεις όσο και μέσα από την αγάπη των ανθρώπων που τον γνώριζαν προσωπικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: