Το πριν και το μετά… δεν το πιστεύεις: Μία άλλη η Αθηνά του Bachelor, μελαχρινή με άλλα χείλια κάνει καριέρα στο TikTok

October 6, 2024

Το πριν και το μετά… δεν το πιστεύεις: Μία άλλη η Αθηνά του Bachelor, μελαχρινή με άλλα χείλια κάνει καριέρα στο TikTok


Διαφ.

Η Αθηνά Σίνδου που έγινε γνωστή μέσα από το παιχνίδι «The Bachelor» μετά το τέλος του ριάλιτι επέστρεψε στην καθημερινότητά της, όμως συνεχίζει ακόμα ν’ απασχολεί τον κόσμο.

Η Αθηνά Σίνδου ήταν μία από τις παίκτριες του «The Bachelor» που άφησαν το δικό τους στίγμα στο ριάλιτι, ενώ και μετά απ’ αυτό συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της με τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» αποφάσισε ν’ αφήσει στην άκρη το ξανθό μαλλί, έγινε μελαχρινή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την βλέπουν και δεν την αναγνωρίζουν.

Η τεράστια αλλαγή της Αθηνάς Σίνδου μετά το «The Bachelor» – Ελάχιστοι την αναγνωρίζουν

Θυμάστε την Αθηνά Σίνδου από το Bachelor, που είχε προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά;

Αν και δεν κατάφερε να τον κατακτήσει, η ξανθιά καλλονή έφτασε μέχρι την τελική εξάδα και άφησε το στίγμα της με τις μοναδικές της διατροφικές συνήθειες και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, η Αθηνά επέστρεψε στην καθημερινότητά της, αλλά συνεχίζει να απασχολεί τους ακολούθους της στα social media με τις αναρτήσεις της. Πρόσφατα, αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της, αφήνοντας πίσω τα ξανθά μαλλιά της και υιοθετώντας ένα καστανό look που ξάφνιασε τους θαυμαστές της.

Η αλλαγή είναι τόσο εντυπωσιακή που δύσκολα την αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Παρά το νέο της look, η Αθηνά εξακολουθεί να κερδίζει τις εντυπώσεις, αποδεικνύοντας πως η γοητεία της παραμένει ανεξάρτητη από το χρώμα των μαλλιών της.

Δείτε το βίντεο:

@athenasindou♬ original sound – athena_sindou


Πηγή

Διαβάστε επίσης: