Φρικτός θάνατος νωρίς το πρωί: Άνδρας κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητό του, σε σοκ οι Πυροσβέστες που τον βρήκαν

October 6, 2024

Φρικτός θάνατος νωρίς το πρωί: Άνδρας κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητό του, σε σοκ οι Πυροσβέστες που τον βρήκαν


Διαφ.

Ο θάνατος του Ιωακείμ Σκόνδρα, πρωταθλητή αλεξιπτώτου πλαγιάς, προκάλεσε βαθιά θλίψη στο Αγρίνιο. Ο 57χρονος έχασε τη μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά.

Η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον άνθρωπο που ήταν γνωστός και αγαπητός για την προσφορά του, τόσο ως αθλητής όσο και ως ενεργός πολίτης.

Ο Σκόνδρας είχε χαρίσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα μέσα από το άθλημα του αλεξιπτώτου πλαγιάς. Ως πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος, είχε ξεχωρίσει για τις ικανότητές του, ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός της εθνικής ομάδας, εμπνέοντας τόσο τους συναθλητές του όσο και τους νέους αθλητές.

Η απώλειά του συγκλόνισε την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινότητα, που τον εκτιμούσε για το ήθος και τη συμμετοχή του στα κοινά. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για την κοινωνία και πάντα πρόθυμος να συνεισφέρει.

Η ανάρτηση του αδερφού του στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε συγκίνηση: «Καλό ταξίδι εκεί ψηλά που ήξερες να πετάς», έγραψε, αναφέροντας τον ουρανό που τόσο αγαπούσε ο Ιωακείμ ως αθλητής του αλεξιπτώτου.

Η κηδεία του Ιωακείμ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου (νέο), με τη σορό του να βρίσκεται στο ναό από τις 15:30. Η τοπική κοινωνία αναμένεται να δώσει βροντερό “παρών” για να αποχαιρετήσει έναν σπουδαίο άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι του στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όλων όσων τον γνώριζαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: