“Ράκος” ο Χρήστος Μάστορας: Έμαθε τη τελευταία εξέλιξη με τη Μαρινέλλα και δεν αντέχει αυτό που συμβαίνει

October 9, 2024
Ο Χρήστος Μάστορας είναι σοκαρισμένος από την πρόσφατη εξέλιξη με τη Μαρινέλλα και δεν μπορεί να αντέξει την κατάσταση.

Ράκος ο Χρήστος Μάστορας: Έμαθε τη τελευταία εξέλιξη με τη Μαρινέλλα και δεν αντέχει αυτό που συμβαίνει


Διαφ.

Ο Χρήστος Μάστορας βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εξαιτίας της αποπομπής του από τη συναυλία του Ηρωδείου, αλλά και με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Χρήστος Μάστορας

Μάλιστα, ο τραγουδιστής επιρρίπτει ευθύνη στα media, αφού όπως υπογραμμίζει άτομο από το κοντινό του περιβάλλον κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν ακόμη και τον ίδιο για το στρες στο οποίο βρέθηκε η Μαρινέλλα.

Σε

Η πίεση των δημοσιογράφων στον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, ο ίδιος αισθάνεται πολύ πιεσμένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων συνεχώς, αφού τον “κυνηγούν” για μια δήλωσή του όπου κι αν βρεθεί -όπως συνέβη πρόσφατα στο αεροδρόμιο- και η περιρρέουσα κατάσταση δεν τον ευνοεί. Είναι σαν να τον κατηγορούν για κάτι….

Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα: Καταβεβλημένος στην κάμερα ο Χρήστος Μάστορας – Η 1η δημόσια εμφάνιση

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον Χρήστο Μάστορα. Ο γνωστός τραγουδιστής, αγέλαστος και καταβεβλημένος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη Μαρινέλλα μετά το συμβάν το Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής η ερμηνεύτρια.

Αυτή την στιγμή οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι για την κυρία Μαρινέλλα. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απόφαση της ερμηνεύτριας να τον βγάλει εκτός της προγραμματισμένης τους συναυλίας: Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, είπε ο Χρήστος Μάστορας.

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Μάστορας ήταν να εμφανιστεί στην ίδια συναυλία, ωστόσο λίγες ώρες νωρίτερα η ερμηνεύτρια έθεσε εκτός τον τραγουδιστή ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ στην δεύτερη πρόβα επικαλούμενος θέμα υγείας.

Μαρινέλλα – Μάστορας: Τι έγινε το βράδυ πριν την απομάκρυνση, τα λάθη, οι στίχοι που ξεχνούσε και το sms τελευταία στιγμή

Ο Χρήστος Μάστορας απομακρύνθηκε από τη συναυλία που θα κάνει η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, με τα σενάρια για το παρασκήνιο που οδήγησε σε αυτή την απόφαση την ερμηνεύτρια να είναι πολλά.

Όπως έγινε γνωστό, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στη γενική πρόβα και επικαλέστηκε θέμα υγείας, ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η Μαρινέλλα δυσανασχέτισε με τη στάση του.

Ο λόγος που δυσανασχέτησε η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου, μία πρόβα που συνέβησαν πολλά τεχνικά λάθη και πρόσθεσε ότι είχε σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος έκανε λάθη, ξεχνώντας στίχους, τη στιγμή που εκείνη, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της, ερμηνεύει τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες. Αυτή η εικόνα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, ήταν μία εικόνα που χρειαζόταν πολλές πρόβες για να βελτιωθεί. Της υποσχέθηκε ο Χρήστος Μάστορας ότι την επόμενη ημέρα θα ήταν όλα καλύτερα, ίσως επειδή ο ίδιος δεν ήταν πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε στην πρόβα και με καθυστέρηση εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι είναι ασθενής.

Το μήνυμα που έστειλε ο Χρήστος Μάστορας στον μαέστρο

Μάλιστα, το Πρωινό πρόβαλε και το sms που έστειλε ο τραγουδιστής στον μαέστρο της συναυλίας, αναφέροντας Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: