Χωρίς γυαλιά, με μαλλί… Σολωμού και αγνώριστη: Θυμάστε την «Λουκία» από τους «Στάβλους»; 19 χρόνια μετά είναι άλλη

October 14, 2024

Χωρίς γυαλιά, με μαλλί… Σολωμού και αγνώριστη: Θυμάστε την «Λουκία» από τους «Στάβλους»; 19 χρόνια μετά είναι άλλη


Διαφ.

Η Φανή Παναγιωτίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”, έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, αλλά συνεχίζει να εμφανίζεται στο θέατρο.

Ειδικότερα, από τη σειρά του ΑΝΤ1  “Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”, που προβάλλεται ακόμη και σήμερα σε επανάληψη, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, είχε ξεχωρίσει η ρεσεψιονίστ, Λουκία Καρατζά.

Η Λουκία ήταν η κοπέλα επί της υποδοχής, στην οποία όλοι μιλούσαν άσχημα για την εμφάνισή της, ενώ νευρίαζαν με την λατρεία της να δίνει οδηγίες για μέρη των φυλακών Καλάμου, που όλοι γνώριζαν.

Η Φανή Παναγιωτίδου έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απέχει, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από την τηλεόραση, ωστόσο, εμφανίζεται στο θέατρο.

Η σημερινή εμφάνιση της Φανής Παναγιωτίδου

Φανή Παναγιωτίδου σήμερα

Έβγαλε τα γυαλιά, άφησε μακριά σγουρά μαλλιά: Η Λουκία από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαίμη έγινε μια άλλη

Η Φανή Παναγιωτίδου ήταν η ηθοποιός που υποδύθηκε την ρεσεψιονίστ Λουκία στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη».

Η σειρά που αποτελεί δημιουργία του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλους διαδραματίστηκε σε ένα πρωτότυπο σωφρονιστικό κατάστημα με γυναίκες κρατούμενες, στο οποίο ο διευθυντής και μία εκ των κρατουμένων ερωτεύτηκαν παράφορα και προσπαθούσαν να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η Φανή Παναγιωτίδου είχε κλέψει τις εντυπώσεις και ο ρόλος της ήταν ιδιαίτερος και απολαυστικός. Η ηθοποιός έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα ενώ είναι αρκετά ενεργή στο θέατρο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε και εύκολα μπορεί κανείς να την αναγνωρίσει βλέποντάς την στο δρόμο.

Δείτε πώς είναι σήμερα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: