Πωλείται «κοψοχρονιά»: Αυτή είναι η πολυτελής κατοικία του Στέλιου Διονυσίου που βγήκε σε πλειστηριασμό

October 16, 2024

Πωλείται «κοψοχρονιά»: Αυτή είναι η πολυτελής κατοικία του Στέλιου Διονυσίου που βγήκε σε πλειστηριασμό


Διαφ.

Ο Στέλιος Διονυσίου έδωσε την απάντησή του για τον πλειστηριασμό της πολυτελούς κατοικίας του, στο Μαρούσι, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και στο «Πρωινό».

Υπέρογκο το ποσό αγοράς της πολυτελούς κατοικίας από τον Στέλιο Διονυσίου

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια, που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης. Το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποια στιγμή που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο, μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την “πάτησαν” σαν κι εμένα γιατί οκ, σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και απ’ τη μια μεριά και απ’ την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω Θεώ, δεν με ανησυχεί».

Και συμπληρώνει ο Στέλιος Διονυσίου «έχω κάνει μια ανακοπή για να γίνει αυτό το πράγμα, επομένως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού» και συμπλήρωσε ότι έχει μπει σε κάποια έτερη διαδικασία αποπληρωμής μέρους κάποιας οφειλής.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Στέλιου Διονυσίου

Ο Στέλιος Διονυσίου έχει προχωρήσει στην ενοικίαση της πολυτελούς κατοικίας

Και κατέληξε «ακριβώς, ακριβώς κι εγώ το αμέλησα λίγο και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως, λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος και φτάσαμε εδώ, αλλά εντάξει είναι τυπική η διαδικασία», ενώ ξεκαθάρισε πως σε αυτό το σπίτι έμενε παλιότερα και τώρα το νοικιάζει.

Ξανά πατέρας ο Στέλιος Διονύσιου: Η Αγνή Καλουμένου έφερε στον κόσμο δίδυμα – Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Ο Στέλιος Διονυσίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε ξανά πατέρας, με τη σύντροφός του, , κάτω από άκρα μυστικότητα, το περασμένο Σάββατο.

Δίδυμα κορίτσια απέκτησε ο Στέλιος Διονυσίου

Ο Στέλιος Διονυσίου ξανά πατέρας

Υγιέστατες η σύντροφος και οι κόρες του Στέλιου Διονυσίου

«Ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, Αγνή Καλουμένου, έζησαν ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας. Τόσο η μητέρα, όσο και τα νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας, όπως επιβεβαίωσε ο Ιατρός τους, κ. Τρύφος Δημήτριος» αναφέρεται στην ανακοίνωση του μαιευτηρίου στα νότια προάστια.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ακόμη δυο παιδιά, από τον προηγούμενο γάμο του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: