Θρήνος για την Ραχήλ: Νεκρή στα 27 της γνωστή TikToker – Η ανακοίνωση της οικογένειας της

October 16, 2024

Θρήνος για την Ραχήλ: Νεκρή στα 27 της γνωστή TikToker – Η ανακοίνωση της οικογένειας της


Διαφ.

Μία 27χρονη TikToker έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή και πολυετή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του ήπατος.

Η 27χρονη TikToker πάλευε 7 χρόνια με τον καρκίνο

Ειδικότερα, η Rachel Yaffe πάλευε με τον καρκίνο του ήπατος, για επτά χρόνια και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, μια περίπου εβδομάδα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Έχασε τη ζωή της στις 11 Οκτωβρίου, αφού μίλησε στους ακόλουθούς της για το γεγονός ότι δεν αισθανόταν ο εαυτός της, μετά την τελευταία ακτινοθεραπεία.

Πέθανε 27χρονη TikToker

Η τελευταία ανάρτηση της 27χρονης TikToker

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε τον Σεπτέμβριο: «Έχασα τόσο πολύ από τη δύναμή μου όταν έκανα ακτινοβολία και ξεκινάω ξανά από την πρώτη μέρα. Μου είναι τόσο δύσκολο να σηκωθώ και να αναγκάσω τον εαυτό μου να κινηθεί, οπότε προσπαθώ να το κάνω αυτό. Ευτυχώς, είναι πιο εύκολο να περπατάω εδώ που βρίσκομαι στην πόλη. Επιπλέον, εργάζομαι πολύ σκληρά για να τηρήσω ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής για την θεραπεία του καρκίνου, το οποίο επίσης καταναλώνει πολλή ενέργεια».

Η άτυχη κοπέλα είχε μιλήσει στο παρελθόν για το αίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην εφηβεία και το απέδωσε στη δυσανεξία στη γλουτένη, αλλά ένας γιατρός την παρέπεμψε αργότερα σε ειδικό, όπου ανακαλύφθηκε ένας όγκος 20 εκατοστών στο συκώτι της.

Η σπάνια μορφή καρκίνου, που είναι γνωστή ως ινοκυτταρικό ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα, επιβεβαιώθηκε και η 27χρονη TikToker υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου, πριν αυτός επανεμφανιστεί στο συκώτι και τους πνεύμονές, μερικούς μήνες αργότερα.

Η Rachel, η οποία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2023, όπου ζει η αδελφή της, δοκίμασε τόσο παραδοσιακά, όσο και εναλλακτικά φάρμακα, ώστε να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Οι πνεύμονές της αιμορράγησαν τον Φεβρουάριο και ξεκίνησε ακτινοβολία και ανοσοθεραπεία, προκειμένου να συρρικνωθεί ο όγκος, μετά από επείγουσες επεμβάσεις.

Το “φιλί του θανάτου”: 27χρονη βγήκε ραντεβού με έναν άγνωστο και κόντεψε να πεθάνει “Πρέπει να προσέχεις”

Σοκάρει η είδηση ότι μια 27χρονη βγήκε ραντεβού και παραλίγο να πεθάνει εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης εν ονόματι «φιλί του θανάτου».

Σύμφωνα με την nypost.com, η 27χρονη Janelle Gonzalez σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 827.000 προβολές, εξιστορεί την ιστορία της, με αρκετούς χρήστες να μένουν άναυδοι και με άλλους να μοιράζονται παρόμοια περιστατικά.

Η TikToker λοιπόν, ανέφερε ότι βγήκε ένα βράδυ ραντεβού με έναν άνδρα με τον οποίο φιλήθηκαν και όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα, ένιωθε υπερβολικά άσχημα. Συγκεκριμένα, τα χείλη της είχαν πρηστεί, ενώ ένιωθε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

φιλί

Ταραγμένη, προσπαθούσε να σκεφτεί τι είχε πάθει, καθώς τα σημάδια θύμιζαν την αντίδραση που έχει στα οστρακοειδή, στα οποία είναι αλλεργική. Παρόλα αυτά, δεν είχε φάει, ούτε και κάποιο άλλο θαλασσινό, οπότε αποκλείοντας σιγά σιγά διάφορα σενάρια, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον άντρα που είχε βγει.

Τότε, εκείνος της είπε ότι λίγο πριν βγουν, είχε φάει θαλασσινά και για την ακρίβεια τηγανητό ρύζι με γαρίδες. Έτσι, κατάλαβε τον λόγο που ήταν τόσο χάλια σε βαθμό που κόντεψε να πεθάνει, με την ίδια να σημειώνει χιουμοριστικά «δεν είναι πια ασφαλές να βγαίνεις με άντρες. Πρέπει να προσέχεις την πλάτη σου».

Το «φιλί του θανάτου»

Ο όρος «φιλί του θανάτου» είναι μια σπάνια περίπτωση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το γεγονός ότι ένα άτομο παθαίνει αλλεργική αντίδραση, μέσω του φιλιού, όπου έρχεται σε επαφή με στοιχεία στα οποία έχει αλλεργία.

Ο αλλεργιολόγος Δρ. Scott Sicherer αναφέρει ότι σύμφωνα με μελέτες, περίπου το 5% με οριακά 12% των ανθρώπων, μπορεί να εμφανίσει αλλεργική αντίδραση μέσω του φιλιού, όπου και πάλι υπάρχουν λίγες πιθανότητες για σοβαρό επεισόδιο.

«Οποιαδήποτε ουσία που προκαλεί αλλεργική αντίδραση ονομάζεται αλλεργιογόνο. Για μερικούς ανθρώπους, ακόμη και η ελάχιστη έκθεση σε ίχνη αλλεργιογόνου μπορεί να προκαλέσει σοβαρή αντίδραση», αναφέρει χαρακτηριστικά το Medical News Today.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: