Όχι Θεέ μου: Νέο σοκ πριν λίγο – Νεκρός αλεξιπτωτιστής στην Θεσσαλονίκη, έπεσε στα Βασιλικά

October 16, 2024

Όχι Θεέ μου: Νέο σοκ πριν λίγο – Νεκρός αλεξιπτωτιστής στην Θεσσαλονίκη, έπεσε στα Βασιλικά


Διαφ.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου 2024, όταν ένας 40χρονος άνδρας που επιχείρησε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς τύπου «παραπέντε» στην περιοχή έξω από τα Βασιλικά, στον δήμο Θέρμης, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε δύσβατο λόφο. Η περιοχή ήταν δυσπρόσιτη, γεγονός που κατέστησε αναγκαία τη συνδρομή ειδικών σωστικών δυνάμεων.

Θανάσιμο Δυστύχημα με Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες μαζί με μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τον άτυχο άνδρα. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε η σορός του 40χρονου και μεταφέρθηκε σε σημείο όπου μπορούσε να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το μοιραίο ατύχημα. Η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες:

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:

«Κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για ανάσυρση από δύσβατο σημείο, αιωροπτεριστή, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης της 2ης ΕΜΑΚ.

Οι Πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του άνδρα, η οποία μεταφέρθηκε σε προσβάσιμο σημείο όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024.»

Κοκκάλωσαν οι φύλακες μόλις τον βρήκαν: Νεκρός στις φυλακές Δομοκού πασίγνωστος 28χρονος βαρυποινίτης

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές του Δομοκού, καθώς ένας 28χρονος βαρυποινίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του τη νύχτα της Τρίτης (15/10).

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (15/10) ένας 28χρονος βαρυποινίτης βρέθηκε νεκρός στο κελί του με ορισμένους συγκρατούμενούς του να ειδοποιούν και στο σημείο να σπεύδει άμεσα γιατρός που δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

Συναγερμός στις Δομοκού – Βρέθηκε νεκρός 28χρονος βαρυποινίτης

Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Δομοκού βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης (15/10) ένας 28χρονος βαρυποινίτης.

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Δομοκού, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης (15/10) βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του ένας 28χρονος βαρυποινίτης.

Συγκρατούμενοί του ειδοποίησαν τους φύλακες και στο σημείο έσπευσε γιατρός από το Κέντρο Υγείας Δομοκού που προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ακολούθησε έρευνα από το Εγκληματολογικό Τμήμα που σύμφωνα με το LamiaReport, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο από το ΑΤ Δομοκού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω ο ξαφνικός του θάνατος.

Ο 28χρονος ήταν καταδικασμένος για σοβαρά εγκλήματα και εξέτιε ποινή ισοβίων και πολυετούς καθείρξεως, για ληστεία και ανθρωποκτονία, καθώς και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: