Ώρες αγωνίας για το ζεύγος Ελένης Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία μετά από αυτό που έγινε

October 16, 2024

Ώρες αγωνίας για το ζεύγος Ελένης Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία μετά από αυτό που έγινε


Διαφ.

Τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς, Αλμπέρτο Μποτία, πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω ενός τραυματισμού.

Αλμπέρτο Μποτία: Επέμβαση στο Χέρι και Εξιτήριο με Καλή Διάθεση

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω των social media, ο Μποτία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του, γεγονός που ανησύχησε τους φίλους και τους οπαδούς του. Παρά τις ανησυχίες, η πορεία της υγείας του εξελίχθηκε ομαλά, και πλέον είναι καλά, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η είδηση της επέμβασής του έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα του ΙΑΣΩ στο Instagram, με ανάρτηση που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Οκτωβρίου. Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση, ο Αλμπέρτο Μποτία, αν και ξαπλωμένος στο νοσοκομειακό κρεβάτι, δείχνει χαμογελαστός και σε καλή διάθεση, γεγονός που καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές.

Παρά την προσωρινή ταλαιπωρία, φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες, με την υποστήριξη της συντρόφου του, Ελένης Φουρέιρα, και των οικείων του.

«Έπαθε συντριπτικό κάταγμα της ωλένης»: Δυστυχώς πολύ δύσκολες ώρες για Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε χειρουργείο, χθες, Δευτέρα, καθώς υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι του, κατά τον τελευταίο του αγώνα, προχθές, Κυριακή.

Ειδικότερα, ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα υπεβλήθη σε χειρουργική αποκατάσταση συντριπτικού κατάγματος της ωλένης, που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για τη 24η αγωνιστική και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανάρτηση που έγινε στο instagram: «Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου: O Αλμπέρτο Μποτία, ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Κηφισιάς, υπεβλήθη από τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Ορθοπεδικό, Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής, Ιατρικό Π. Φαλήρου, σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση συντριπτικού κατάγματος της (AP) ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική. Του ευχόμαστε περαστικά!».

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς βρισκόταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία περίμενε με αγωνία να μάθει την έκβαση της χειρουργικής επέμβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Η ανάρτηση για το χειρουργείο του Αλμπέρτο Μποτία


Πηγή

Διαβάστε επίσης: