Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Βόσσου: «Έφτασα να ζυγίζω 37 κιλά, μου έλεγαν πεθαίνεις»

October 17, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Σοφία Βόσσου: «Έφτασα να ζυγίζω 37 κιλά, μου έλεγαν πεθαίνεις»


Διαφ.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε ανοιχτά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε να ζυγίζει μόλις 37 κιλά λόγω μιας σοβαρής κατάστασης. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισε για περίπου δύο χρόνια, εξηγώντας ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από ένα συρίγγιο, το οποίο επηρέασε και το πόδι της.

Σοφία Βόσσου: Η μάχη με την υγεία της και η δύναμη ψυχής που ανέδειξε

Η Σοφία ανέφερε πως : «Κοντά στα δύο χρόνια κράτησε αυτή η περιπέτεια, μαζί με το πρόβλημα στο πόδι. Είχα φτάσει 37 κιλά από το συρίγγιο αυτό. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ένιωσα ότι ήταν η ώρα μου. Μου λέει ο γιατρός μου ”έλα μέσα, πεθαίνεις”, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Του λέω ”δεν είναι η ώρα μου ακόμα” και έκατσα σπίτι, μαγείρεψα, ήρθαν όλοι φάγαμε. Εγώ δεν έτρωγα βέβαια, ήμουν με τους ορούς…».

Συμπλήρωσε : «Μου έβαλαν αίμα δύο φορές στο νοσοκομείο. Φαντάσου ένας άνθρωπος 37 κιλά, δεν είχα τίποτα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο».

Σήμερα, έχοντας αφήσει πίσω της αυτή την περίοδο, η Σοφία Βόσσου αισθάνεται πλήρως υγιής και δηλώνει πως η περιπέτεια αυτή τής πρόσφερε μεγαλύτερη γνώση για τη δύναμη του σώματος και της ψυχής της. «Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου.», δήλωσε, τονίζοντας ότι η εμπειρία αυτή την ενδυνάμωσε και την έκανε να συνειδητοποιήσει το εύρος των δυνατοτήτων της.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

«Ώρα σου καλή στην αγκαλιά του Θεού, Θεοφάνη Μάνο…»: Συντετριμμένη η Σοφία Βόσσου, αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της

Σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Θεοφάνη Μάνου προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου 21/9 η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Βόσσου που είχε αποκτήσει μια κόρη, την Ερασμία από τον γάμο της με τον Θεοφάνη Μάνο, ο οποίος υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων, δημοσιογράφος και συγγραφέας. δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook ένα σπάνιο ντουέτο της Χαρούλας Αλεξίου με τον Νικόλα Άσιμο και έγραψε,

Η αφιέρωση της Σοφίας Βόσσου στον πρώην συζύγου της

«Με αυτό το τραγούδι νανουριζόταν η ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΣ Erasmia Manou η κόρη μας ΦΑΝΗ μας …καλό σου ΤΑΞΙΔΙ και σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα ΣΠΑΝΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ .ώρα σου καλή στην ΑΓΚΑΛΙΑ του ΘΕΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΑΝΟ».

«Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα. Όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν τους χωρίζει ένα παιδί. Την Ερασμία την μεγάλωσα και με την βοήθεια της πεθερούλας μου όταν εγώ δούλευα. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν μόνοι μας» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για την σχέση με τον πρώην σύζυγό της η Σοφία Βόσσου.

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: