«Δεν με αναγνωρίζω»: “Σάστισε” η Ιωάννα Τούνη όταν είδε αυτές τις “παλιές” της φωτογραφίες

October 18, 2024

«Δεν με αναγνωρίζω»: “Σάστισε” η Ιωάννα Τούνη όταν είδε αυτές τις “παλιές” της φωτογραφίες


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη πριν από δύο εβδομάδες είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με τους φίλους της προκειμένου να ξεφύγει από την καθημερινότητα, να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί λίγο καιρό.

Μάλιστα η γνωστή influencer μπορεί να ταλαιπωρήθηκε κατά την επιστροφή της από το εξωτερικό, ωστόσο η ίδια ακόμη και σήμερα αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από εκείνο το ταξίδι, φαίνεται πως ούτε η ίδια φαίνεται ν’ αναγνωρίζει τον εαυτό της, καθώς είχε μείνει… εντυπωσιασμένη!

Η Ιωάννα Τούνη αναπολεί το ταξίδι της στο Λονδίνο – Οι νέες φωτογραφίες της

Σχεδόν δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη στο Λονδίνο με τους φίλους της.

Η γνωστή influencer έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά της και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επιστροφή της, συνεχίζει να αναπολεί τις στιγμές που έζησε.

Το απόγευμα της Πέμπτης 17/10 η Ιωάννα Τούνη, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην βρετανική πρωτεύουσα, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στους δρόμους του Λονδίνου, μαζί με την παρέα της.

«Καλέ έχω τόσο τέλειες φωτογραφίες από Λονδίνο και δεν τις ανέβασα ακόμη; Δεν με αναγνωρίζω», είχε αναφέρει στη δημοσίευση που πραγματοποίησε, για να δείξει τις φωτογραφίες.

Όπως θα δεις στις εικόνες, η επιχειρηματίας με τους φίλους της επισκέφθηκαν γνωστά εστιατόρια της περιοχής, αξιοθέατα αλλά και άλλα μέρη που τους εντυπωσίασαν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: