«Τα παιδιά μου…»: Συvτετριμμένn η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συζύγου της, Μίνωα Μάτσα

October 18, 2024

«Τα παιδιά μου…»: Συvτετριμμένn η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συζύγου της, Μίνωα Μάτσα


Διαφ.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη προσήλθε νωρίτερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την εκδίκαση της υπόθεσης ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει εναντίον του Μίνωα Μάτσα.

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης

Λίγο αργότερα, η συζήτηση για την προσωρινή διαταγή στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη κατά του Μίνωα Μάτσα αναβλήθηκε για τη Δευτέρα. Το μοναδικό αίτημα που περιλαμβάνεται στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων είναι η συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη

Ο λόγος της κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Μίνω Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Μίνωα Μάτσα, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την κοινή τους κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Στην αίτηση που έχει υποβάλει κατά του μουσικοσυνθέτη, η υπουργός Τουρισμού αναφέρει ότι, ενώ εκείνη προσπαθούσε να αντεπεξέλθει σε όλους τους ρόλους της, ο Μίνως Μάτσας συχνά την υποτιμούσε και την απαξίωνε. Σύμφωνα με την ίδια, εκείνος έφευγε από το σπίτι νωρίς το πρωί και επέστρεφε αργά το βράδυ χωρίς να την ενημερώνει, και αφιέρωνε χρόνο στην οικογένεια μόνο όταν το πρόγραμμά του το επέτρεπε, δίνοντας προτεραιότητα στη μουσική του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρει επίσης ότι το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στην Κρήτη για τη συναυλία του πρώην συζύγου της, εκείνος ήταν διαρκώς απασχολημένος με πρόβες, απομονώνοντας τον εαυτό του από την οικογένεια.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το παρασκήνιο πίσω από τον χωρισμός της από τον μουσικοσυνθέτη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρει επίσης ότι ενώ βρισκόταν στο Τόκιο, ο Μίνως Μάτσας της έστειλε μήνυμα, ζητώντας να χωρίσουν, και την ενημέρωσε ότι θα επικοινωνούσε με τον δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων η Κεφαλογιάννη σημειώνει πως, πριν την αναχώρησή της για την Ιαπωνία, είχε ζητήσει από τον Μάτσα να δείξει σεβασμό τόσο σε εκείνη όσο και στα δίδυμα παιδιά τους, καθώς είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με μια πιθανή εξωσυζυγική του σχέση. Η ίδια προσθέτει ότι «όσο απουσίαζα κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τη νεαρή 22χρονη βοηθό του. Στην Κωνσταντινούπολη έμαθα ότι είχε διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση και έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε ανακοίνωση», ισχυρίζεται, επίσης, ότι ο Μίνως Μάτσας εμφανιζόταν συχνά σε εστιατόρια της Αθήνας, όπου φέρεται να είχε δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας με την 22χρονη βοηθό του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται: «Η εξωσωματική είναι Γολγοθάς αλλά όταν μείνεις έγκυος τα ξεχνάς όλα»

H Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου και μίλησε για την απόκτηση των παιδιών της και για την εξωσωματική στην οποία υπεβλήθη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οποιαδήποτε γυναίκα έχει χαρεί και έχει γίνει μητέρα έχει νιώσει αυτή τη συγκλονιστική αλλαγή στη ζωή. Επειδή έγινα μητέρα σε μια μεγάλη ηλικία και μάλιστα σε μία φάση που αυτό ήταν κάτι που το είχα ξεγράψει, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ και αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους εκείνους που ήταν κοντά μου και με βοήθησαν αυτό το μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα».

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η μάχη για την απόκτηση των παιδιών και το «δυνατό» μήνυμα προς όλες τις γυναίκες

«Νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που το επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές απογοητεύεσαι τόσο πολύ που δεν θες να συνεχίσεις άλλο. Και όμως βλέπεις τελικά ότι στη ζωή δεν πρέπει να το βάζεις ποτέ κάτω» πρόσθεσε.

Η ίδια στην συνέχεια αποκάλυψε πως: «Έχω κάνει εξωσωματική, δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι ένα ζήτημα που και πρακτικά έχει μεγάλο οικονομικό κόστος. Κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη.

Ως γυναίκα πολιτικός θέλω να δώσω με κάθε τρόπο στη γυναίκα τη δυνατότητα να γίνει μητέρα. Θα είμαι εδώ και θα το προσπαθήσω μέχρι να το καταφέρω. Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα προσωπικό κόστος και είναι ψυχοφθόρο. Το αποτέλεσμα είναι αβέβαιo και η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία. Όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι τέτοια η χαρά που ξεκινάει η διαδικασία της προσμονής, τα ξεχνάς όλα» υπογράμμισε.

https://www.youtube.com/watch?v=wJcTEe4u9Bk


Πηγή

Διαβάστε επίσης: