Έκλεψε την λάμψη ακόμα και από τη νύφη: Η Ράνια Τζίμα πήγε ντυμένη έτσι στο γάμο του Χάρη Δούκα και τράβηξε τα φλας

October 21, 2024

Έκλεψε την λάμψη ακόμα και από τη νύφη: Η Ράνια Τζίμα πήγε ντυμένη έτσι στο γάμο του Χάρη Δούκα και τράβηξε τα φλας


Διαφ.

Ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας παντρεύτηκε την Γεωργία Πολυτάνου με το συγκεκριμένο γεγονός να κλέβει την παράσταση όσον αφορά την επικαιρότητα με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο Χάρης Δούκας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γεωργία Πολυτάνου υπό το βλέμμα πολλών εκλεκτών καλεσμένων, όπως ήταν και η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα με τον σύζυγό της.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε ότι η γνωστή δημοσιογράφος είχε επιλέξει ένα πολύ ωραίο και κομψό ντύσιμο, το οποίο σε κάθε περίπτωση τράβηξε τα βλέμματα όλων των καλεσμένων.

Κομψή και λαμπερή η Ράνια Τζίμα στον γάμο του Χάρη Δούκα

Η κομψή εμφάνιση της anchorwoman.

Ο θρησκευτικός γάμος του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου μονοπώλησε τα φώτα της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η Γεωργία Πολυτάνου παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της νύφης.

Καλεσμέμοι στον γάμο ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Ευαγγελία Λιακούλη και ο Γιώργος Μουλκιώτης, ο Παναγιώτης Βλάχος.

Στη Θήβα βρέθηκαν και η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη. Επίσης ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και η Μιλένα Αποστολάκη.

Ανάμεσα στους δημάρχους που παραβρέθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν του Αιγάλω, Λάμπρος Σκλαβούνος και της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Η κομψή εμφάνιση της Ράνιας Τζίμα στη Θήβα

Το «παρών» έδωσε και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς μαζί με τη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα.

Ο φακός την εντόπισε στο προαύλιο χώρο του ναού να κουβεντιάζει μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega επέλεξε ένα μαύρο off shoulder φόρεμα σε midi μήκος. Μάλιστα το ρούχο έχει μια see through λεπτομέρεια στη μέση.

Από πάνω η δημοσιογράφος πρόσθεσε ένα πανωφόρι σε λιλά τόνους.

Στιλάτη με έξωμο φόρεμα με διαφάνειες στον γάμο των Δούκα & Πολυτάνου – Η κόρη της με total pink και μπαλαρίνες

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ράνιας Τζίμα μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τη χαριτωμένη κόρη τους που ντύθηκε στα ροζ.

Στον γάμο του Χάρη Δούκα με την Γεωργία Πολυτάνου ήταν καλεσμένη η Ράνια Τζίμα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega πήγε στην τελετή μαζί με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους Ελένη.

Η δημοσιογράφος πήγε στην εκκλησία φορώντας ένα κομψό μαύρο έξωμο φόρεμα με διαφάνεια.

Κομψή και στιλάτη συνδύασε το μίντι φόρεμά της με λαμπερά σκουλαρίκια.

Μάλιστα στα χέρια της κρατούσε το ροζ παλτό της κόρης της που ήταν δίπλα της μαζί με τον πατέρα της.

Η μικρή Ελένη ήταν ντυμένη στα ροζ με σατέν πλισέ φούστα και μπαλαρίνες.

Αυτή ήταν μια σπάνια εμφάνιση της οικογένειας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: