Απαράδεκτος οδηγός: Εθελοντής πυροσβέστης καταγγέλλει πως τον κατέβασαν από λεωφορείο επειδή φορούσε… άρβυλα

October 22, 2024

Απαράδεκτος οδηγός: Εθελοντής πυροσβέστης καταγγέλλει πως τον κατέβασαν από λεωφορείο επειδή φορούσε… άρβυλα


Διαφ.

Εθελοντής πυροσβέστης, που ανέβηκε στο λεωφορείο 509, από την Κηφισιά, με προορισμό την υπηρεσία του, το περασμένο Σάββατο, έγινε αποδέκτης της απαράδεκτης συμπεριφοράς του οδηγού.

Ειδικότερα, ο Σταύρος, που ανέβηκε από τη μπροστινή πόρτα του λεωφορείου, υποστηρίζει πως επικύρωσε το εισιτήριό του και στη συνέχεια ο οδηγός του ζήτησε να κατέβει, γιατί φορούσε άρβυλα και θα χαλούσε το πάτωμα.

Όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΙ «χτύπησα την κάρτα μου και πάω να κάτσω. Με ρώτησε “πού πας;” και απάντησα “πάω να κάτσω κ. Οδηγέ, έκανα κάτι;”. Μου λέει “δεν μπορείς να μπεις μέσα στο λεωφορείο, σε παρακαλώ κατέβα κάτω” και λέω “για ποιο λόγο;” και είπε “γιατί θα κάνουν οι αρβύλες ζημιά στο πάτωμα”. Ήταν από τα καινούργια λεωφορεία. Του είπα πως αν κατέβω θα αργήσω στην υπηρεσία μου» και μάλιστα, του έδειξε και τη στολή.

Κατέβασαν εθελοντή πυροσβέστη από λεωφορείο

Πάγωσε ο εθελοντής πυροσβέστης

Και συμπληρώνει «εκείνη τη στιγμή “πάγωσα”. Πρωί – πρωί να παίρνεις το λεωφορείο να πας στην υπηρεσία σου και να σου λέει αυτό ο οδηγός;».

Η αντίδραση του εθελοντή πυροσβέστη

Ο εθελοντής πυροσβέστης κατέβηκε και αμέσως επικοινώνησε με τον ΟΑΣΑ και διηγήθηκε το περιστατικό, αλλά δεν έγινε πιστευτός.

Παπάς εθελοντής πυροσβέστης από το Ναύπλιο ρίχνεται με τα ράσα στη μάχη με τις φλόγες

Παπάς πυροσβέστης: Ένας παπάς στην Αργολίδα, δίνει πάντα το παρών, σε περίπτωση που ξεσπάσει κάποια φωτιά. Ο πατήρ Ιωάννηςείναι εθελοντής πυροσβέστης. Με θάρρος και αυτοθυσία, μάχεται με πυρκαγιές, που ξεσπούν στον νομό.

Παπάς πυροσβέστης: Βρίσκεται πάντα εκεί ως εθελοντής πυροσβέστης

Το δικό του ξεχωριστό και τρομερά ωφέλιμο κοινωνικά παράδειγμα, δίνει ο πατήρ Ιωάννης στην Αργολίδα.

Σε κάθε φωτιά που ξεσπάει στο νομό ο παπάς είναι πάντα εκεί, ως εθελοντής πυροσβέστης προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Παπάς πυροσβέστης: Ήταν εκεί στην φωτιά του Σαββάτου στο Ναύπλιο

Το ίδιο έκανε και στη φωτιά που ξέσπασε στο Ναύπλιο το Σάββατο. Έλαβε οδηγίες από τους πυροσβέστες και πάλεψε με θάρρος και αποφασιστικότητα για να κατασβεστεί η πυρκαγιά.

“Το κάνω για το ευχαριστώ των ανθρώπων αλλά και για δώσω το καλό παράδειγμα, κυρίως στα δικά μου παιδιά”, ήταν τα λόγια του όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι του Ant1. Ο πάτερ Ιωάννης είναι πατέρας 4 παιδιών και υιός ιερέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: