Σκουπίδια παντού, μουχλιασμένα φαγητά, δυσοσμία & βρώμα: Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός ζει σε σπίτι τρώγλη-Σoκάπουν οι εικόνες από το εσωτερικό

October 24, 2024

Σκουπίδια παντού, μουχλιασμένα φαγητά, δυσοσμία & βρώμα: Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός ζει σε σπίτι τρώγλη-Σoκάπουν οι εικόνες από το εσωτερικό


Διαφ.

Σκηνές που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» προκάλεσαν σοκ και έντονα σχόλια, καθώς παρουσίασαν την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το σπίτι της ηθοποιού Μαρίνας Νικολαΐδου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσα στα αντικείμενά της βρέθηκαν καρτελάκια από ρούχα που ανήκαν σε σπουδαίες ηθοποιούς, όπως η Κάτια Δανδουλάκη και η Μελίνα Μερκούρη. Το διαμέρισμα, όπου ζούσε η Νικολαΐδου, θύμιζε εγκαταλελειμμένη τρώγλη, με ρούχα πεταμένα παντού και ληγμένα τρόφιμα να γεμίζουν τον χώρο.

Σοκαριστικές εικόνες από το σπίτι της Νικολαΐδου: Ακαταστασία και παραμέληση

Ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης σχολίασε ότι «οι εικόνες μιλούν από μόνες τους», ενώ ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την άποψη ότι, αν οι εικόνες αντικατοπτρίζουν πράγματι την καθημερινότητα της ηθοποιού στο σπίτι της, τότε κατανοεί απόλυτα την απόφαση της Άννας Φόνσου να προβεί σε ενέργειες για την κατάστασή της.

Ο ηθοποιός Γιάννης Καρανικολής, φιλοξενούμενος στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, επιβεβαίωσε την εικόνα αυτή, αναφέροντας ότι η Νικολαΐδου ζούσε μέσα σε απόλυτη ακαταστασία. «Οι φωτογραφίες είναι αληθινότατες. Αυτή ήταν η καθημερινότητα της κυρίας Νικολαΐδου. Χθες που ήρθε για να μαζέψει τα πράγματά της, πήγα εθελοντικά να βοηθήσω παρουσία δικαστικού κλητήρα. Από τις 12 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ μαζεύαμε. Τα πράγματα που είδατε ήταν το λιγότερο.»

Ο Καρανικολής ανέφερε, επίσης, ότι : «Έχει μοιράσει πράγματα σε σπίτια γνωστών και έχει βάλει και πόσες τσάντες δίπλα στην αποθήκη του σχολείου. Πού ακούστηκε; Αν είναι δυνατόν! Μέσα στα πράγματά της βρήκαμε τα καρτελάκια από ρούχα της Κάτιας Δανδουλάκη και της Μελίνας Μερκούρη. Υπήρχαν οσμές. Είχε γεμίσει και τη βεράντα και δεν μπορούσαμε να καθίσουμε. Πολλές φορές της είχαμε πει να κάνει κάτι και έλεγε ότι θα τα μαζέψει».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Σπίτι του Ηθοποιού»: Έκαναν έξωση σε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό που έμενε εκεί για 9 χρόνια

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, που έμενε για 9 χρόνια στο «Σπίτι του Ηθοποιού», μάζεψε τα πράγματα της αποχώρησε από το ίδρυμα, μετά από έξωση που της έκαναν.

Ειδικότερα, όπως υπογράμμισε η ηθοποιός στην κάμερα εκπομπής του OPEN «δεν κατάλαβα γιατί το κάνει αυτό η κ. Φόνσου».

Έξωση στη Μαρίνα Νικολαΐδου

Τα παράπονα της για την έξωση εξέφρασε η Μαρίνα Νικολαΐδου

Η ίδια είχε αναλάβει, τόσο τον καθαρισμό, όσο και την παρασκευή καφέ μέσα στο «Σπίτι του Ηθοποιού», έχοντας και άλλες αρμοδιότητες ιδιαίτερα σημαντικές για το Ίδρυμα, αφού όπως επεσήμανε «με είχαν τοποθετήσει σαν υπεύθυνη και έκανα τα πάντα στο Σπίτι του Ηθοποιού».

Και συμπλήρωσε «στο σπίτι του ηθοποιού έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς φίλοι της κ. Φόνσου, μόνο πέντε είναι οι ηθοποιοί που διαμένουν».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: