Μάθημα στυλ με φτηνά ρούχα η Τσιμτσιλή: Πήγε στα Mango πήρε φόρεμα με μόνο 55,99 ευρώ κι όλοι το πέρασαν για Chanel

October 25, 2024

Μάθημα στυλ με φτηνά ρούχα η Τσιμτσιλή: Πήγε στα Mango πήρε φόρεμα με μόνο 55,99 ευρώ κι όλοι το πέρασαν για Chanel


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γνωστή για το άψογο και σύγχρονο στυλ της, επέλεξε πρόσφατα να φορέσει ένα κομψό και οικονομικά προσιτό κομμάτι από τη συλλογή του brand Mango. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής παρουσιάστρια φωτογραφίζεται φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα σε σκούρα navy απόχρωση, το οποίο αποπνέει στυλ και θηλυκότητα.

Η Κομψή και Προσιτή Επιλογή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Ένα Μίνι Φόρεμα Mango που Εντυπωσίασε

Το φόρεμα που επέλεξε έχει μια διακριτική πολυτέλεια, με διακοσμητικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος που αναδεικνύουν τη σιλουέτα, προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας στην εμφάνισή της. Το συγκεκριμένο κομμάτι ξεχωρίζει όχι μόνο για την κομψότητά του αλλά και για την προσιτή του τιμή, καθώς διατίθεται στην αγορά έναντι 55,99 ευρώ, αποδεικνύοντας πως το στυλ μπορεί να είναι εφικτό χωρίς να απαιτεί υπέρογκα ποσά.

Για να δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη διάσταση στο look της, η Σταματίνα συνδύασε το μίνι φόρεμα με ένα ζευγάρι φούξια γόβες, δημιουργώντας μια υπέροχη αντίθεση με το navy χρώμα του φορέματος και ενισχύοντας το girly ύφος της εμφάνισής της. Η επιλογή αυτή ανέδειξε το στιλιστικό της αισθητήριο, συνδυάζοντας διακριτική κομψότητα με μια τολμηρή, χρωματική πινελιά.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Έδωσε 6 “βαρβάτα” μηνιάτικα για 1 απλό τζιν παντελόνι: Επίδειξη πλούτου στο πάρτι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η οικοδέσποινα του “Ηappy Day” και ο δικηγόρος σύζυγός της πήγαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων του Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος έκλεισε τα 50. Μάλιστα η τούρτα που έσβησε έγραφε 25 επί 2.

Ο δημοσιογράφος του Alpha είχε στο πλευρό του πολλούς φίλους μεταξύ αυτών και η Τσιμτσιλή με τον Σοφό. H παρουσιάστρια του Happy Day φόρεσε ένα flare jeans από τον οίκο Chanel η τιμή του οποίου ανέρχεται σε 5.000 ευρώ περίπου. Το συνδύασε με μακρυμάνικο τοπ με παγιέτες και διαφάνειες και μαύρες γόβες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: