Μαύροι πίνακες: Το στοιχείο που πέρασε απαρατήρητο και “δείχνει τον βασικό ύποπτο – «Αυτός είναι ο δολοφόνος;»

October 26, 2024

Μαύροι πίνακες: Το στοιχείο που πέρασε απαρατήρητο και “δείχνει τον βασικό ύποπτο – «Αυτός είναι ο δολοφόνος;»


Διαφ.

Οι “Μαύροι Πίνακες” είναι η σειρά του Star συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με το τηλεοπτικό κοινό να ψάχνει να βρει τον δολοφόνο.

Στο χθεσινό επεισόδιο δόθηκαν αρκετά στοιχεία, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο και το κοινό στο Χ έκανε τις κατάλληλες αναλύσεις καλύτερα και από την Αστυνομία.

Η Μαρήλια ήταν το δεύτερο κορίτσι που βρέθηκε δολοφονημένοκαι η Άννα βρέθηκε ένα βήμα πριν να συλλάβει τον ή την ένοχο. Κάπως έτσι όμως βγήκε από το κάδρο των υπόπτων ο Μηνάς, ο οποίος άλλωστε νοσηλευόταν και την ώρα του φόνου η Άννα ήταν μαζί του.

Αλλά οι τύψεις του διευθυντή του σχολείου που είχε σχέση και με τις δύο ανήλικες και δολοφονημένες μαθήτριες τον οδήγησαν τελικά στην αυτοκτονία.

Για κάποιο λόγο και η γυναίκα του Μηνά, η Έλλη και αδελφή της Άννας, ξαναμπήκε στο στόχαστρο του κοινού, ως ύποπτη για τις δύο δολοφονίες, γιατί σαφέστατα είχε κίνητρο, επειδή και τα δύο κορίτσια είχαν σχέση με τον σύζυγό της, καθ’ως, επίσης, επειδή ασχολείται με την τέχνη, ταιριάζει με τα μοτίβα του Γκόγια που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος στα θύματά του.

Χθες, επίσης, φάνηκε για πρώτη φορά πως η Ιόλη ερεύνησε ακόμη και τον Άλκη, κρυφά από όλους, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχέση με την πρώτη κοπέλα, την Ισαβέλλα και κόρη του Ιωάννη Παπαζήση. Επίσης και κάποια βιβλία που ήταν στο σπίτι του, τις κίνησαν τις υποψίες.

Χθες έγινε και η αποκάλυψη της κρυφής ερωτικής σχέσης του δημάρχου με την Άννα, αφού έχει χάσει τον κόρη του και βρίσκει παρηγοριά μόνο σε εκείνη.

Στο στόχαστρο των χρηστών του Χ μπήκε και ο Μάριος Ιορδάνου, σεναριογράφο της σειράς, που υποδύεται τον δημοσιογράφο.

Πάντως, ο δολοφόνος έχει καλή σχέση με τον σκύλο της κυρίας Πολίτου άρα τον γνωρίζει πολύ καλά.

Το Χ ψάχνει να βρει τον δολοφόνο στη σειρά “Μαύροι Πίνακες”

"Μαύροι Πίνακες" δολοφόνος

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι, πλημμυρισμένη από άγρια συναισθήματα πόνου, η Αγάπη θα επιτεθεί στην Έλλη, κατά τη διάρκεια της κηδείας της κόρη της, ενώ η Ιόλη ανακαλύπτει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Άλκη για τη στυγερή δολοφονία της Ισαβέλλας και παίρνει την απόφαση να ενημερώσει άμεσα την Άννα.

Η τελευταία, όμως, είναι δυσαρεστημένη μόλις μαθαίνει πως ένας νέος ερευνητής από την πρωτεύουσα έρχεται για να εμπλακεί στην υπόθεση.

Γιατρός, Grand Hotel, Γη της Ελιάς τρώνε τη σκόνη της: Αυτή είναι η σειρά έκπληξη που βλέπει όλη η Ελλάδα – Σαρώνει σε τηλεθέαση

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσφέρουν εξαιρετικά δυνατές παραγωγές στον τομέα της μυθοπλασίας. Το κοινό βρίσκεται σε αμηχανία, μη γνωρίζοντας ποια από τις πολλές σειρές να παρακολουθήσει πρώτη, καθώς οι επιλογές είναι πολυάριθμες και ιδιαίτερα ελκυστικές. Κοινός παρονομαστής όλων των επιτυχημένων προγραμμάτων είναι το υψηλό επίπεδο παραγωγής και οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, στοιχεία που τα καθιστούν τόσο δημοφιλή στις ζώνες υψηλής τηλεθέασης (prime time).

Εκρηκτικός Ανταγωνισμός στις Σειρές της Φετινής Τηλεοπτικής Σεζόν

Ο σκληρός ανταγωνισμός αποτυπώνεται και στις τηλεθεάσεις, όπου οι διαφορές μεταξύ των κορυφαίων σειρών είναι οριακές. Για παράδειγμα, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, οι σειρές «Grand Hotel» (ΑΝΤ1) και «Ο Γιατρός» (Alpha) κατέγραψαν ποσοστά 14,5% και 15,1% αντίστοιχα, ενώ η «Γη της Ελιάς» (Mega) έφτασε το 12,4%. Παρά τα υψηλά ποσοστά αυτών των σειρών, το μεγάλο ενδιαφέρον της βραδιάς έκλεψε η σειρά «Έχω Παιδιά» του Mega, η οποία συγκέντρωσε εντυπωσιακό ποσοστό 17,5%, παρόλο που έκανε πρεμιέρα πολύ αργότερα από τις υπόλοιπες σειρές. Η επιτυχία αυτή είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτη, καθώς αρχικά δεν είχε λάβει την ίδια προσοχή από το κοινό.

Αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα προδιαγράφει μια ιδιαίτερα αισιόδοξη πορεία για τη σειρά, η οποία ήδη κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Ο χρόνος θα δείξει ποια παραγωγή θα κυριαρχήσει στη “μάχη” της τηλεθέασης, καθώς όλες οι σειρές έχουν πλέον κάνει την πρεμιέρα τους.

Αναλυτικά τα Ποσοστά Τηλεθέασης για τα Υπόλοιπα Προγράμματα της Βραδινής Ζώνης

Αναφορικά με τα υπόλοιπα προγράμματα της βραδινής ζώνης, τα ποσοστά κυμάνθηκαν ως εξής: το «Survivor» στον ΣΚΑΪ κατέγραψε 8,9%, ενώ η εκπομπή «Temping Fortune» από τον ίδιο σταθμό σημείωσε 7,6%. Στο Mega, η σειρά «Ταμπού» συγκέντρωσε 8,3%, ενώ στον ΑΝΤ1, το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ισοβάθμησε με το «Grand Hotel» στο 14,5%. Ο Alpha κατέγραψε επίσης αξιόλογα ποσοστά, με τη σειρά «Ο Γιατρός» να φτάνει το 15,5%, ενώ το τηλεπαιχνίδι «Money Drop» συγκέντρωσε 15,8%. Στο STAR, η «Φάρμα» σημείωσε 9,1%, ενώ το Open παρουσίασε χαμηλότερα ποσοστά, με τη σειρά «Σαν Ψέμα» στο 5,9% και την ταινία «I Can Only Imagine» στο 3,5%. Τέλος, στην ΕΡΤ, το πρόγραμμα «Αρχελάου 5» κατέγραψε 1,9%, ενώ η σειρά «Παραλία» συγκέντρωσε 4,4%.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: