Λίγοι μόνο κατάλαβαν την αποκάλυψη για την Αμαλιάδα”: Αuτό που δεν έδειξαν οι κάμερες στη Νικολούλη είναι η απάντηση στους θανάτους

October 26, 2024

Λίγοι μόνο κατάλαβαν την αποκάλυψη για την Αμαλιάδα”: Αuτό που δεν έδειξαν οι κάμερες στη Νικολούλη είναι η απάντηση στους θανάτους


Διαφ.

Η δημοφιλής εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της Αμαλιάδας την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, υπό την καθοδήγηση της Αγγελικής Νικολούλη, ενώ αναμένονται αποκαλύψεις που ενδέχεται να ανοίξουν τον δρόμο για καίριες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Νέα Αποκάλυψη στην Υπόθεση της Αμαλιάδας: Η Αγγελική Νικολούλη και οι Προσδοκίες των Θεατών

«Αυτή τη νύχτα θα φέρουμε στο φως σοβαρά στοιχεία και αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των νεκρών βρεφών. Συγκλονίζει η μητέρα ενός άγνωστου μέχρι σήμερα περιστατικού, με το δικό της μωρό που σώθηκε από θαύμα στα χέρια των γιατρών. Για να εδραιώσουμε αυτή τη μαρτυρία, έχουμε και ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που “μιλάει”. Επίσης, θα ακούσουμε ένα ηχητικό μέσα από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, τις ώρες που πέθανε το 2ο παιδί αυτής της κοπέλας. Είναι πολλά τα στοιχεία που θα βγουν αυτή τη νύχτα αλλά αυτό που με σοκάρει είναι κάτι σοβαρό που ανατρέπει το όποιο οικοδόμημα κάποιοι ήθελαν να χτίσουν. Μιλάμε για μία μαρτυρία που έχει ελεγχθεί και ο μάρτυρας πέρασε την πόρτα των Αρχών για να καταθέσει. Είναι μια νύχτα ‘καυτή’», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

Με το χαρακτηριστικό κόκκινο σακάκι, σήμα κατατεθέν των «λυμένων» υποθέσεών της, η Αγγελική Νικολούλη υποδέχτηκε το κοινό, στέλνοντας, σύμφωνα με πολλούς χρήστες του Twitter, ένα μήνυμα βεβαιότητας και ολοκλήρωσης της ερευνητικής της δουλειάς.

Αμέσως, η πλατφόρμα του «X» κατακλύστηκε από σχόλια που έδειχναν ενθουσιασμό και ανυπομονησία για τις αποκαλύψεις της εκπομπής, με τους χρήστες να εκφράζουν την πεποίθηση ότι η Νικολούλη έχει πλησιάσει στην αλήθεια γύρω από την υπόθεση του θανάτου των βρεφών.

Κατά την έναρξη της εκπομπής Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε: «Καλησπέρα. Ξεκινώντας φίλοι μου την περασμένη Παρασκευή την έρευνα για τα νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Πάτρα ήταν σα να ανοίγαμε τον ασκό του Αιόλου.

Την ίδια νύχτα έφτασαν κι άλλες καταγγελίες, όπως για το βρέφος που γύρισε κυριολεκτικά από το θάνατο. Θα ακούσουμε τη μαρτυρία που πήρε από τα χέρια της Ειρήνης το παιδί και σώθηκε από θαύμα».

Και συνέχισε: «Βρήκαμε ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο μέσα από το Καραμανδάνειο και διαπιστώσαμε ότι γι’ αυτή την υπόθεση ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα. Η έρευνά μας έπρεπε να είναι πιο βαθιά για να εντοπίσουμε κι ένα στοιχείο. Από την άλλη υπάρχουν και παιδάκια που σου φωνάζουν και θέλουν δικαίωση.

Θα ακούσουμε κι ένα ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο Αγία Σοφία. Θα δούμε τα καυτά μηνύματα που έστελνε η ίδια η κοπέλα που τώρα βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα, στη νονά. Ξέρετε όμως ποιο είναι το πιο σοκαριστικό για εμένα και τους συνεργάτες μου που το βλέπαμε; Είναι δύο μαρτυρίες που είναι σα να γκρεμίζουν ένα οικοδόμημα. Οι δύο αυτοί έδωσαν κατάθεση».

Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο:

«Το ξέρω μόνο εγώ κι εκείνη»: Αποκάλυψη-σεισμός Αγγελικής Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου, ραγδαίες εξελίξεις

Η Αγγελική Νικολούλη, που κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 23.20 το βράδυ, στο Mega, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και αναφέρθηκε στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι ερωτήσεις του κόσμου στην Αγγελική Νικολούλη

Φέτος στις διακοπές τι σου έλεγε ο κόσμος που σε συναντούσε για τις υποθέσεις που απασχόλησαν την εκπομπή τη σεζόν που πέρασε;

Μιλήσαμε για υποθέσεις, για τις ομορφιές του τόπου τους, μέχρι και για χορό με σήκωσαν. Με βλέπουν χρόνια τώρα ως δικό τους άνθρωπο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εισπράττεις την αγάπη από πρόσωπα που συναντάς για πρώτη φορά. Είναι ένα από τα θετικά στοιχεία της δύσκολης δουλειάς του Τούνελ. Όλοι βέβαια με ρωτούσαν για την πολύκροτη ιστορία της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Το υπονοούμενο της Αγγελικής Νικολούλη για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Πολύ λογικό. Και εσύ εξάλλου κλείνοντας την περσινή σεζόν είχες απευθύνει το δικό σου μήνυμα στη μητέρα από την Πάτρα. Υπήρξε κάποια αντίδραση έπειτα;

Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθώ σε αυτή την υπόθεση, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, την οποία όλοι εμπιστευόμαστε. Εγώ και εκείνη πάντως ξέρουμε…

Αγγελική Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: