Επική χυλόπιτα της Άννας Φόνσου στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν απαντάω σε αυτό το κατιναριό γιατί δεν με πήρε η ίδια;»

October 26, 2024

Επική χυλόπιτα της Άννας Φόνσου στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν απαντάω σε αυτό το κατιναριό γιατί δεν με πήρε η ίδια;»


Διαφ.

Η Άννα Φόνσου δεν θέλησε να βγει δημόσια να σχολιάσει την έξωση της Μαρίνας Νικολαΐδου από το “Σπίτι του ηθοποιού”, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου.

Η άρνηση της Άννας Φόνσου να μιλήσει στους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου

Ειδικότερα, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας του Alpha προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά εκείνη στην αρχή επεσήμανε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό το κατιναριό, στη συνέχεια ρώτησε γιατί δεν την πήρε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Άννα Φόνσου δεν μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Άννα Φόνσου

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” «θέλω να πω κάτι που με έχει ενοχλήσει και θα το πω πολύ προσεκτικά και με πολύ σεβασμό. Γνωρίζετε ότι στην εκπομπή είμαστε εμείς μπροστά και πίσω μια ομάδα σχεδόν 30 ατόμων με πολύ αξιόλογους δημοσιογράφους. Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστό αυτό το θέμα, εμείς προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την κυρία Φόνσου. Έχω κάνει εγώ και έκκληση από τον αέρα της εκπομπής. Καθημερινά κάνουμε προσπάθεια» και συμπλήρωσε «στην αρχή απαντούσε ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτό το κατιναριό και να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Σήμερα το πρωί πήγαν συνάδελφοι εκεί και την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι θέλουν και τη δική της απάντηση, γιατί την ψάχνουν εδώ και μέρες και η ίδια απάντησε “δεν με πήρε η ίδια η Κατερίνα”. Να πω στην κυρία Φόνσου ότι την εκπομπή δεν την κάνω εγώ μόνη μου. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά τους. Όπως καταλαβαίνετε κυρία Φόνσου αν τους έπαιρνα τηλέφωνο όλους εγώ, δεν θα προλάβαινα να κάνω τίποτα άλλο και δεν θα είχαν δουλειά και οι υπόλοιποι. Βεβαίως να σας καλέσω κι εγώ, αλλά το θεώρησα μια δικαιολογία αυτό, τελευταίας στιγμής. Αυτή είναι η άποψή μου και το λέω με σεβασμό».

Θεά, σικάτη, σαν γαλαζοαίματη: Η Άννα Φόνσου βγήκε ντυμένη έτσι σε εκδήλωση & έδωσε μαθήματα στιλ στα 85 της

Η διακεκριμένη ηθοποιός Άννα Φόνσου, γνωστή για τη σημαντική κοινωνική της δράση, φωτογραφήθηκε μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και τους Νίκο Αβραμίδη και Νίκο Μπακογιάννη, στον φιλανθρωπικό χώρο του «Σπιτιού του Ηθοποιού».

Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι ένα έργο που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η ίδια η Άννα Φόνσου, η οποία κατέχει τον τίτλο της προέδρου εδώ και 25 χρόνια. Ο Νίκος Μπακογιάννης διατελεί ως αντιπρόεδρος του Ιδρύματος. Πρόκειται για έναν οργανισμό κοινωφελή, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό, ο οποίος δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και λειτουργεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Οικονομικών, Παιδείας και Υγείας.

Για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η Άννα Φόνσου επέλεξε ένα νεανικό και φρέσκο σύνολο, που τόνιζε τη μοντέρνα της αισθητική. Φόρεσε ένα στενό τζιν ντένιμ, συνδυασμένο με ένα διάφανο γαλάζιο πουκάμισο διακοσμημένο με λουλούδια και από κάτω ένα crop top της ίδιας απόχρωσης. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ψιλές πλατφόρμες, στολισμένες με χρυσά λουράκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν κομψά χτενισμένα ίσια. Στο μακιγιάζ της, προστέθηκαν διακριτικές μπλε αποχρώσεις στα μάτια, που ταίριαζαν αρμονικά με την εμφάνισή της. Παρά τα 85 της χρόνια, η Άννα Φόνσου έλαμπε με φρεσκάδα και νεανικότητα, θυμίζοντας μικρό κορίτσι και αναδεικνύοντας την ανανεωμένη της εμφάνιση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: