Χανιά: Θρήνος με δίχρονο κοριτσάκι – Πνίγηκε ενώ έτρωγε

October 26, 2024

Χανιά: Θρήνος με δίχρονο κοριτσάκι – Πνίγηκε ενώ έτρωγε


Διαφ.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά, όπου ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών έχασε τη ζωή του μετά από πνιγμό που προκλήθηκε από κομμάτι φαγητού. Το τραγικό συμβάν συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και βυθίζει την οικογένεια σε βαρύ πένθος.

Άμεση Κλήση στο ΕΚΑΒ από τη Μητέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το parakritika.gr, το μικρό παιδί επιχείρησε να καταπιεί ένα μεγάλο κομμάτι τροφής, το οποίο σφηνώθηκε στο λαιμό του, προκαλώντας ασφυξία. Η μητέρα του, αντιλαμβανόμενη την επικίνδυνη κατάσταση, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, και ασθενοφόρο έφτασε χωρίς καθυστέρηση.

Τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι

Χανιά: Αποτυχημένες Προσπάθειες Ανάνηψης στο Νοσοκομείο

Παρά τις άμεσες ενέργειες των διασωστών και των ιατρών που ανέλαβαν τη φροντίδα του, το νήπιο δυστυχώς δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για ανάνηψη.

Επιβεβαίωση του Θλιβερού Συμβάντος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, επιβεβαίωσε στο cretalive την τραγική κατάληξη του περιστατικού, σημειώνοντας πως το νήπιο απεβίωσε περίπου στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου. Το περιστατικό έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους οικείους της οικογένειας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: