Τραγωδία: Νύφη σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 50 μέτρων τη νύχτα του γάμου της. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος που την εντόπισε

October 26, 2024

Τραγωδία: Νύφη σκοτώθηκε πέφτοντας από ύψος 50 μέτρων τη νύχτα του γάμου της. Τραγική φιγούρα ο σύζυγος που την εντόπισε


Διαφ.

Η 23χρονη Ksenia Vodyanitskaya βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ του γάμου της, όταν έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος της στον 15ο όροφο στην Αγία Πετρούπολη. Η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε μόλις παντρευτεί, έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων, με το σύζυγό της, Konstantin, 24 ετών, να καλεί αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το Ζευγάρι Επιστρέφει στο Διαμέρισμα Μετά το Γαμήλιο Πάρτι

Λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν, η Ksenia είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το γάμο τους, στο οποίο παραβρέθηκαν μόνο στενοί φίλοι και συγγενείς. Η ίδια ήταν ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα, καθώς και με τη φωτογραφία, ενώ πρόσφατα είχε αποφοιτήσει από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Αγίας Πετρούπολης. Το ζευγάρι, μετά από την τελετή και το πάρτι σε εστιατόριο, επέστρεψε στο διαμέρισμά του, όπου εκτυλίχθηκε το δυστύχημα.

Οι Αρχικές Εκτιμήσεις και η Έρευνα των Αρχών

Ο Konstantin, σοκαρισμένος από τον θάνατο της συζύγου του, κατέβηκε κάτω για να βρει το άψυχο σώμα της και ανακρίθηκε από τις αρχές, οι οποίες εκτιμούν ότι το συμβάν μπορεί να ήταν ατύχημα. Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία δεν κρατά τον Konstantin ως ύποπτο, η έρευνα παραμένει ανοιχτή, με τις αρχές να συλλέγουν στοιχεία για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο.

Σχέση Χωρίς Προβλήματα Σύμφωνα με Κοντινά Πρόσωπα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Moskovsky Komsomolets, οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού ανέφεραν ότι ήταν ευτυχισμένοι, χωρίς σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους. Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν νεαρό σύζυγο που αγαπούσε ειλικρινά τη γυναίκα του και δεν θα μπορούσε να της προκαλέσει κακό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: