«Κάγκελο» και οι κριτές στο The Voice: Μόλις γύρισαν και είδαν ότι τραγουδούσε πασίγνωστος Έλληνας, πρώην ποδοσφαιριστής…

October 27, 2024

«Κάγκελο» και οι κριτές στο The Voice: Μόλις γύρισαν και είδαν ότι τραγουδούσε πασίγνωστος Έλληνας, πρώην ποδοσφαιριστής…


Διαφ.

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice ένας πρώην ποδοσφαιριστής ο Βασίλης Δαλκαφούκης ανέβηκε στη σκηνή της εκπομπής, αναζητώντας μια νέα ευκαιρία στη ζωή του μέσα από το τραγούδι. Παρά το ότι η καριέρα του στο ποδόσφαιρο διακόπηκε πρόωρα λόγω τραυματισμού, τώρα, σε ηλικία 27 ετών, επιθυμεί να εντυπωσιάσει το κοινό με τη φωνή του. Στην πρώτη του εμφάνιση στο δημοφιλές μουσικό σόου, ερμήνευσε με πάθος ένα κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφήνοντας το κοινό με ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την ερμηνεία και την παρουσία του.

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου διαγωνίστηκε στο The Voice

Από τον αγωνιστικό χώρο στη σκηνή του The Voice

Ο Βασίλης Δαλκαφούκης, o οποίος φόρεσε και την φανέλα του Ατρόμητου, εμφανίστηκε στο The Voice, ξαφνιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τους κριτές με την απόφασή του να στραφεί στο τραγούδι. Στη σκηνή του σόου, παρουσίασε τη γνωστή επιτυχία «Στην Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και σχολιασμό για την ασυνήθιστη μετάβασή του από τον αθλητισμό στη μουσική σκηνή. Παρά τις προσπάθειές του και τη θετική του διάθεση, κανένας από τους τέσσερις coaches δεν αποφάσισε να γυρίσει την καρέκλα του.

Η ποδοσφαιρική του πορεία

Η καριέρα του Δαλκαφούκη στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε με εντυπωσιακά βήματα, καθώς από νωρίς ανέδειξε το ταλέντο του στα τοπικά πρωταθλήματα της Καλαμάτας, παίζοντας αρχικά για τον ΑΟ Διαβολιτσίου. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον οδήγησαν γρήγορα στον Αίαντα Καλαμάτας, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, προτού δεχτεί την πρόταση από τον Ατρόμητο Αθηνών. Εκεί, ενσωματώθηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20, και τελικά στην ανδρική ομάδα, με την επιθυμία να καταφέρει να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ατυχία του τραυματισμού και η αλλαγή της καριέρας Παρά τις θετικές προοπτικές για την καριέρα του στον αθλητισμό, ένας σοβαρός τραυματισμός ήρθε να ανατρέψει τα σχέδια του. Ο τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για δύο ολόκληρα χρόνια, ένα χρονικό διάστημα που επηρέασε σημαντικά την ψυχολογία και την καριέρα του. Με την επιστροφή του, παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδα της Γ’ Εθνικής στο Λουτράκι, όπου και ολοκλήρωσε την επαγγελματική του πορεία ως ποδοσφαιριστής.

Μια δεύτερη ευκαιρία μέσα από τη μουσική

Σε ηλικία 27 ετών, ο Βασίλης Δαλκαφούκης αποφάσισε να ακολουθήσει έναν νέο δρόμο, αφήνοντας πίσω το ποδόσφαιρο και αφοσιούμενος στη μουσική του πάθος. Η συμμετοχή του στο The Voice του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία να ξεχωρίσει κάνοντας αυτό που αγαπά. Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των coaches, ο Δαλκαφούκης φαίνεται να παραμένει αισιόδοξος, δηλώνοντας αποφασισμένος να συνεχίσει την πορεία του στο τραγούδι, αναζητώντας την αποδοχή και την προσωπική του ολοκλήρωση στον καλλιτεχνικό χώρο.

Γύρισαν και οι 4 καρέκλες από την 1η νότα: Τυφλος διαγωνιζόμενος “μάγεψε” τους κριτές του The Voice με την φωνή του

Στη σκηνή του «The Voice» ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 20/10 ο Λάμπρος Καυκούλας.

O 53χρονος διαγωνιζόμενος από τη Θεσσαλονίκη συγκίνησε τους κριτές και τους κοινό με την προσωπική του ιστορία λέγοντας: «Η οικογένεια μου είναι το απάνεμο λιμάνι όπου εκεί βρίσκω τη γαλήνη, τη συντροφιά και την αγάπη που ζητάει κάθε άνθρωπος. Τραγουδάω πολλά χρόνια μπροστά σε κόσμο, δηλαδή από τότε που ξεκίνησα συνεχώς είμαι μπροστά σε κόσμο, περίπου 32 χρόνια».

«Έχω γεννηθεί με ένα πρόβλημα στην όραση το οποίο λέγεται μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια. Βλέπω τη ζωή διαφορετικά και έχω καταλάβει, μέσα από τα βιώματα αυτά, ότι ό,τι σου στερεί η φύση σε μια αίσθηση, σου το δίνει πολλαπλάσιο σε κάτι άλλο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ποτέ «αμάν, τι έχω πάθει», αντιθέτως προσπαθώ πάντα να είμαι ενεργός μες στη ζωή. Πιστεύω ότι οι αισθήσεις, όταν λείπει μία, προσπαθούν να καλύψουν το κενό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, όταν σου στερεί αυτό η φύση, να ακούς καλύτερα και αυτό βοηθάει και στο τραγούδι το οποίο ως ένα σημείο είναι και ακοή», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Καυκούλας.

Αμέσως μετά, ο 53χρονος διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το παραδοσιακό τραγούδι «Τζουμέρκα μου περήφανα» και κατάφερε να κάνει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches να γυρίσουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: