ΕΚΤΑΚΤΟ: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΝΕΚΡΟΙ

February 19, 2025

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΝΕΚΡΟΙ


Διαφ.

Αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Ποτοσί της νοτιοδυτικής Βολιβίας. Συγκεκριμένα, 31 άτομα σκοτώθηκαν από το ατύχημα, ενώ 15 άλλοι υπέστησαν τραυματισμούς.

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα κοντά στην κοινότητα Γιοκάγια. Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της μεγάλης ταχύτητας, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί από το δρόμο και να κυλήσει σε βουνοπλαγιά για περίπου 800 μέτρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

gkca imaaai4rfe

gkd0uujwsaaaaqjgkcdg1vaaaaoa7d

gkbnqq xcaacl

gkcmf0taoaabvjkgkbe

Στη Βολιβία, οι αρχές καταγράφουν κάθε χρόνο περίπου 1.400 θανάτους από τροχαία ατυχήματα. Τον Δεκέμβριο του 2024, 13 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη δυτική Βολιβία. Νωρίτερα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, 22 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους λόγω σύγκρουσης φορτηγού με λεωφορείο σε τουριστική περιοχή των Άνδεων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: