
Καίτη Κωνσταντίνου: Τι ζήτησε η Μαρία Καβογιάννη από τους δημοσιογράφους την ώρα της κηδείας της – Σε άσχημη κατάσταση η ηθοποιός, δεν ήθελε ούτε πλάνο
Το τελευταίο «αντίο» στην Καίτη Κωνσταντίνου αυτή την ώρα στον Άγιο Σπυρίδωνα στο Αίγιο. Πλήθος καλλιτεχνών έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της ηθοποιού η οποία έφυγε σε ηλικία 61 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη από την κόρη της, Μαρία.
Ανάμεσα στους ηθοποιούς που ταξίδεψαν στο Αίγιο για την κηδεία της Καίτης Κωνσταντίνου ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Ηρώ Μανέ, ο Σπύρος Πούλης, το δίδυμο Ρέππας – Παπαθανασίου, και η Μαρία Καβογιάννη η οποία θέλησε να θρηνήσει «αθόρυβα» την καλή της φίλη Καίτη Κωνσταντίνου.
Όπως μετέφερε η Βασιλική Μπασιούρη στην πρωινή εκπομπή «Buongiorno»: «Η Βάσω Γουλιερμάκη και η Μαρία Καβογιάννη ήταν από τις πρώτες που έφτασαν εκεί. Η κ. Καβογιάννη δεν ήθελε ούτε πλάνο, ούτε να κάνει κάποια δήλωση και το σεβαστούμε».
Η Καίτη Κωνσταντίνου και η Μαρία Καβογιάννη συνδέονταν με μια φιλία αρκετών ετών. Από το ξεκίνημά της στην υποκριτική, οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν θεατρικά, ενώ βίωσαν μαζί ένδοξες στιγμές τηλεοπτικής επιτυχίας μέσα από τη συνεργασία του στη σειρά «Εγκλήματα» στον ANT1 αλλά και τη σειρά «Κάπου σε ξέρω» στο Mega.
Κηδεία Καίτης Κωνσταντίνου: «Σπάραξαν» όλοι με το στεφάνι που της έστειλαν οι φίλες της – Με 2 λέξεις έκαναν όλη την εκκλησία… να κλαίει
Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτήν την ώρα στην Καίτη Κωνσταντίνου. Σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου η οικογένεια, μαζί με πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών, αποχαιρετά την ηθοποιό που έφυγε σε ηλικία 61 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Η κηδεία της Καίτης Κωνσταντίνου πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Αίγιο, τον τόπο καταγωγής της.
Έξω από την εκκλησία, οι τρεις στενές φίλες αποχαιρετούν την δική τους Καίτη με το στεφάνι που απέστειλαν για την κηδεία της.
«Μας νίκησες! Ζέτα, Μαρία, Ελισάβετ», ήταν το μήνυμα πάνω στο στεφάνι, αφού η Καίτη Κωνσταντίνου συνήθιζε να παίζει μπιρίμπα με την Μαρία Καβογιάννη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Τραγικές ώρες για την μητέρα της ηθοποιού, Αγγελική, η οποία έφτασε στον Ναό υποβασταζόμενη από την κόρη της, Μαρία.
«Ράγισαν» κι οι πέτρες: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αποχαιρετά ττην Καίτη Κωνσταντίνου με 5 σπαρακτικές λέξεις & κάνει όλη την Ελλάδα να δακρύσει
Το δικό του συγκινητικό αντίο στην αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο, Καίτη Κωνσταντίνου, είπε μέσω των social media το μεσημέρι της Τρίτης (11/3) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην εμβληματική τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», όπου η χημεία τους στην οθόνη εξελίχθηκε σε μια δυνατή και μακροχρόνια φιλία.
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το ‘Αντίο’ στην Καίτη Κωνσταντίνου
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία της Καίτης Κωνσταντίνου, συνοδεύοντάς τη με ένα λιτό αλλά βαθιά φορτισμένο μήνυμα:
«Αντίο Καίτη…! Ήταν τόσο ωραία που βρεθήκαμε!!»
Η ανάρτηση προκάλεσε κύμα συγκίνησης, με πλήθος συναδέλφων και θαυμαστών να εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού.
Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας (10/3) η Καίτη Κωνσταντίνου, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.
Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 12/3, στην πατρίδα της, το Αίγιο. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, όπου φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν την αξέχαστη ηθοποιό.
Καίτη Κωνσταντίνου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση & η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη, λίγους μήνες πριν, που τίποτα δεν έδειχνε το τέλος
Η Καίτη Κωνσταντίνου έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 με την είδηση του θανάτου της να σκορπίζει θλίψη σε όλους όσους την γνώριζαν ή την είχαν μάθει μέσα από την καριέρα της.
Η Καίτη Κωνσταντίνου υπήρξε μια πολύ αγαπητή ηθοποιός, η οποία μέσα από τους ρόλους της και το ήθος της αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο, ο οποίος στην είδηση του θανάτου της, έπαθε ένα μεγάλο σοκ.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε η Καίτη Κωνσταντίνου
Η Καίτη Κωνσταντίνου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών και η είδηση του θανάτου της έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.
Η αγαπημένη ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό είχε λατρέψει μέσα από τις σειρές και ιδίως μέσα από τον ρόλο της Σωσώς στα Εγκλήματα, δεν είναι πια κοντά μας.
Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στο πάρτυ της σειράς του Alpha «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», όπου ήταν και η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση.
Το πάρτυ είχε γίνει τον Αύγουστο του 2024 και η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη με τους συναδέλφους της. Σε λίγο καιρό θα έκανε πρεμιέρα η σειρά τους και ήταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι.
Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε η Καίτη Κωνσταντίνου.
Η ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και όπως αναφέρεται στο newsbomb.gr νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής 9 Μαρτίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο.
Τον περασμένο Απρίλιο η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για την αγαπημένη σειρά όλων, τα Εγκλήματα.
«Δεν ήταν πολύ εύκολο να περάσει το σενάριο των Εγκλημάτων στα κανάλια. Τα πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει καλά στην τηλεθέαση. Μετά όμως ξέφυγε… Είχε τολμηρούς χαρακτήρες για την εποχή, είχε την πόρνη, τη γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της… Σήμερα δεν βλέπουμε κωμωδίες, έχει πέσει πολύ δράμα και δεν ξέρω γιατί.
Του χρόνου εγώ θα βρίσκομαι στην κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Δεν πιστεύω σε remake των Εγκλημάτων, γεράσαμε. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο και δεν μου αρέσει κιόλας. Ένα, δυο επεισόδια επετειακά, ναι!».
Η Καίτη Κωνσταντίνου είχε μιλήσει επίσης για ένα περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όταν παιζόταν η σειρά Εγκλήματα που τη σόκαρε:
«Δεν με ενοχλεί να μου μιλήσουν στο δρόμο, να μου πουν “τι κάνεις Σωσώ;”. Δεν μπορείς να τσαντίζεσαι με την αναγνωρισιμότητα. Μια κυρία στο δρόμο, την εποχή των Εγκλημάτων, μου είπε “μπορείτε να σκοτώσετε τον άντρα σας, γιατί δεν μπορώ να κάνω εγώ το ίδιο στον δικό μου;”, αυτό ήταν λίγο σοκαριστικό».
Πηγή