Τους κοιτούσε όλη παραλιακή: Αγνώριστη η Πόπη Μαλλιωτάκη βόλτα με τον νέο 40ρη κούκλο επιτυχημένο νέο σύντροφο της

March 18, 2025

Τους κοιτούσε όλη παραλιακή: Αγνώριστη αγαπημένη 53ρα τραγουδίστρια βόλτα με τον νέο 40ρι κούκλο επιτυχημένο νέο σύντροφο της


Διαφ.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φαίνεται πως βρίσκεται σε σχέση, τους τελευταίους δύο μήνες, με τον Ντένις Παπαχριστοδούλου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τη σχέση τους, καθώς και για το ριάλιτι που ετοιμάζει η τραγουδίστρια με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη.

Η γνωριμία του Ντένις Παπαχριστοδούλου με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Για τη γνωριμία τους ο επιχειρηματίας υπογράμμισε «έχουμε πολύ καλή σχέση και τα λέμε ωραία. Γνωριζόμαστε τους τελευταίους δύο μήνες που έχω γυρίσει στην Ελλάδα από το Μονακό. Γνωριστήκαμε μέσω κοινού γνωστού και έχουμε κρατήσει μία πολύ καλή επαφή. Καθίσαμε σε κοινό τραπέζι και με τη μία καταλάβαμε ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε όμορφα».

Για την Πόπη Μαλλιωτάκη επεσήμανε «είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ συζητήσιμη και επικοινωνιακή. Είναι θερμή γυναίκα και χαμογελαστή», αλλά απέφυγε να αποκαλύψει αν είναι μαζί και χαρακτήρισε προσωπικές λεπτομέρειες αυτή την κουβέντα.

Όσον αφορά το ριάλιτι που ετοιμάζει η τραγουδίστρια και το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε αυτό, ο Ντένις Παπαχριστοδούλου σημείωσε «εγώ είμαι διατεθειμένος να πάω στην άκρη του κόσμου για εκείνη. Το project είναι ακόμα στην αρχή του, θα δούμε αν μπορέσω να προσφέρω αξία. Για έναν τέτοιο άνθρωπο που θαυμάζω όμως, γιατί όχι, μπορώ να πάω παντού».

Πόπη Μαλλιωτάκη σχέση

Ποιος είναι ο φημολογούμενος σύντροφος της Πόπης Μαλλιωτάκη

Ο 40χρονος Ντένις Παπαχριστοδούλου είναι στέλεχος σε εταιρεία που εφοδιάζει πλοία με πετρέλαια, ενώ ασχολείται και με αγοραπωλησίες γιοτ. Στο παρελθόν έζησε μερικά χρόνια στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι και στη συνέχεια στο Μόντε Κάρλο. Στο Μονακό έζησε 3,5 χρόνια και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα πριν δύο μήνες σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων, όπου κατοικεί και η τραγουδίστρια.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει γνωρίσει τον Ντένις Παπαχριστοδούλου και στον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη, με τον οποίο έχει άριστη σχέση. Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το ταξιδιωτικό ριάλιτι «Escapers», που ετοιμάζει με τον Βασίλη Λαζαρίδη, με τα γυρίσματα να ξεκινούν μετά το Πάσχα και με πρώτο προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

«Δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ, δεν βάζω φίλτρα στις φώτο μου»: Η 52χρονη Πόπη Μαλλιωτάκη λέει την αλήθεια για τις πλαστικές

Στην εκπομπή «Happy Day», η Πόπη Μαλλιωτάκη εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που έχει δεχθεί μέσω των κοινωνικών δικτύων σχετικά με τις φωτογραφίες της και τις υποτιθέμενες επεμβάσεις που έχει υποστεί.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη απαντά στις συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και στα σχόλια για τις φωτογραφίες της

Με ιδιαίτερη ενάργεια, αναφέρθηκε στην παρατήρηση ότι τη συγκρίνουν με την Κιμ Καρντάσιαν, δηλώνοντας ότι «Το έχω ακούσει ότι με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας, είναι τιμή μου να με παρομοιάζουν με μία τόσο μεγάλη σταρ. Αγαπώ πάρα πολύ τη Μαρίνα Σταυράκη, είναι μία αξιόλογη και πάρα πολύ μορφωμένη γυναίκα. Νιώθω ευλογία που κάνω παρέα μαζί της».

Σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που αφορούν την επεξεργασία των φωτογραφιών της, η Πόπη Μαλλιωτάκη ανέφερε: «Πλήττω, βαριέμαι! Αυτά τα ακούω συνέχεια, δεν είναι ότι τα ακούω τώρα μόνο αλλά χρόνια. Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο, πραγματικά. Δεν ξέρω από πού τους έχει βγει και το λένε αυτό».

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Η δημόσια απάντησή της αναδεικνύει την απογοήτευσή της από την παραπληροφόρηση και την αβάσιμη κριτική που δέχεται, τονίζοντας την αυθεντικότητα της εικόνας της όπως την παρουσιάζει η ίδια.

Η αντίκρουση της ομάδας του «Happy Day» στις δηλώσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως : «Όταν βλέπεις συνεχόμενα φωτογραφίες κάποιου με FaceApp και Photoshop, αρχίζεις να πιστεύεις ότι ο άλλος έτσι είναι και από κοντά. Βλέποντας την εικόνα, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές».

Και ο Κώστας Φραγκολιάς επισημαίνει ότι : «Να πας σε οφθαλμίατρο. Την είδα και από κοντά χθες την κυρία Μαλλιωτάκη και είναι μια κούκλα. Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος που βλέπουμε δεξιά και αριστερά».

Ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε : «Αν την δείτε από κοντά, χάνεις εδώ στις φωτογραφίες». Στη συνέχεια η Σταματίνα τόνισε: «Όταν βάζεις ένα φίλτρο και διορθώνεις την εικόνα σου, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω, φτάνεις στο σημείο να νομίζεις ότι είσαι όπως είσαι με το φίλτρο». Τέλος ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρει: «Η εικόνα το δεξιά με το αριστερά είναι οι ίδιες; Οι μελαχρινές κυρίες;»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: