
Αντί τη νύφη, κοιτούσαν την μαμά: Καμiα δεν τоλμούσε τότε να βάλει αuτό που έβαλε η Βίκυ Μοσχολιού στον γάμο της κόρη της
Μια σπάνια φωτογραφία της σπουδαίας ερμηνεύτριας συγκινεί το διαδίκτυο
Μια ιδιαίτερη φωτογραφία της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές της.
Λαμπερή και συγκινημένη στο πλευρό της κόρης της
Η εμβληματική τραγουδίστρια απαθανατίζεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, συνοδεύοντας την κόρη της, Ευαγγελία Δομάζου, στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της.
Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, η Μοσχολιού λάμπει από χαρά, με το βλέμμα της γεμάτο περηφάνια και συγκίνηση. Πρόκειται για μια ανθρώπινη και τρυφερή στιγμή που αναδεικνύει την άγνωστη, πιο προσωπική πλευρά της μεγάλης ερμηνεύτριας.
Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τη δημοσιογράφο Ελενα Μακρή Λυμπέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τη συνοδεύει με τη λεζάντα:
Κοκέτα πάντα η Βίκυ Μοσχολιού
“Η κόρη της αξέχαστης τραγουδίστριας διηγήθηκε στον Νίκο Μουρατίδη για την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2005: “Δεν έχουν φύγει καθόλου από το μυαλό μου όλες της οι συμβουλές. Επίσης δεν θα ξεχάσω την απλότητα της, την μεγαλοψυχία της, το ήθος της. Δεν θα ξεχάσω που λάτρευε τα οικογενειακά γλέντια, το γέλιο της, τα καλαμπούρια της, τις ρόμπες και τις παντόφλες που φόραγε πάντα μέσα στο σπίτι ή την κοκεταρία της όταν επρόκειτο να βγει έξω.””
Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού συγκινείται όταν σκέφτεται τη μητέρα της
“Όσο μεγάλωνα τόσο πιο πολύ την παρακολουθούσα. Τώρα πια που βλέπω και ξαναβλέπω στο YouTube κάποιες ζωντανές εμφανίσεις της, όπως στο Ηρώδειο που ήταν καλεσμένη του Γιάννη Μαρκόπουλου, κάθε φορά που την βλέπω τρέχουν ποτάμι τα μάτια μου. Μέσα μου μουρμουρίζω, “α ρε μάνα υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου””.
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.10 δωμάτια, 1.000 τ.μ., όλα φτιαγμένη από μάρμαρο: Η βίλα των Βίκυ Μοσχολιού–Μίμη Δομάζου που πούλησαν οι κόρες τους για 1.700.000, είναι σκέτο ανάκτορο
Ο Μίμης Δομάζος εφυγε απο τη ζωη ανήμερα των 82ων γενεθλίων του στις 22/1.
Ο γάμος του Μίμη Δομάζου και της Βίκυς Μοσχολιού το 1972 υπήρξε ένα από τα πιο εμβληματικά και πολυσυζητημένα κοινωνικά γεγονότα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας το glamour του ελληνικού ποδοσφαίρου με την αίγλη του ελληνικού τραγουδιού της εποχής. Το γεγονός δεν ήταν μόνο η ένωση δύο πολύ αγαπημένων προσωπικοτήτων της εποχής, αλλά και μια εκδήλωση που πέρασε στην ιστορία για την μεγαλοπρέπειά της και τις πολλές “ιδιαιτερότητές” της.
Η Βίκυ Μοσχολιού μαζί με τον σύζυγό της είχαν χτίσει λιθαράκι-λιθαράκι ένα φρούριο 1.000 τετραγωνικών μέτρων, με έξι οικοδομικές ενότητες, φτιαγμένο από μάρμαρο Διονύσου στην πλαγιά των Θρακομακεδόνων.
Οι κόρες της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου, Ευαγγελία και Ράνια μερικά χρόνια από τον θάνατό της μητέρας τους απευθύνθηκαν σε κατασκευαστική εταιρεία της Κρήτης για την πώληση της λευκής βίλας, στην τιμή του ενός εκατομμυρίου, επτακοσίων χιλιάδων ευρώ.
Η πραγματική αξία
Η πραγματική αξία του ακινήτου υπολογίζεται ότι ήταν μεταξύ 1,7 και 1,8 εκατ. ευρώ.
Το σπάνιο βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού, που δημοσιεύουμε σήμερα, δείχνει ότι η γυναίκα-μύθος του λαϊκού τραγουδιού δεν πρόλαβε να χαρεί όσα με τόσο μεράκι και οικονομίες δημιούργησε, αφού την πρόλαβε η επάρατη νόσος.
Το παλάτι της Μοσχολιού είχε 10+ υπνοδωμάτια, 10 θέσεις πάρκινγκ, και απλώνεται σε πέντε επίπεδα, ενώ οι νέοι αγοραστές έμεναν ένα σπίτι παραδίπλα στον ίδιο δρόμο.
Πρόκειται για ένα από τα πιο γιγάντια σπίτια που έχουν χτιστεί στους Θρακομακεδόνες τις τελευταίες δεκαετίες και μάλιστα είναι από αυτά που αν βρίσκονταν στην Εκάλη θα κόστιζαν 4-5 εκατομμύρια.
Δείτε το σπάνιο βίντεο:
ΠηγήΔιαβάστε επίσης:
Απίστευτο: Παπάς πέταξε δυναμιτάκι την ώρα της Ανάστασης
Άντζελα Γκερέκου: Στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα – Η φωτογραφία με τη μητέρα της και την κόρη της
Εκρηκτικό Πάσχα στο Νέο Κόσμο: Μολότοφ, εκρήξεις, επεισόδια και συλλήψεις έξω από τον ναό της Αναλήψεως στην οδό Λαγουμιτζή